Haberler

İmamoğlu, İstanbul'daki bugünkü bulaşıcı hastalık kaynaklı ölüm sayısını açıklayıp Bakan Koca'ya çağrıda bulundu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bulaşıcı hastalık ölüm sayısı bugün 164 olmuş" diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya "Tedbir almada gecikiyorsunuz" çağrısında bulundu. İmamoğlu daha sonra yaptığı paylaşımda Bakan Koca'nın kendisini aradığını söyledi. Bugün koronavirüs kaynaklı vefat sayısı 92 olarak açıklanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın bulaşıcı hastalık ölüm sayısının bugün 164 olduğunu duyurdu. İmamoğlu, "Bu sayı tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır" diyerek Sağlık Bakanı Koca'ya tedbir çağrısında bulundu.

"TEDBİR ALMADA GECİKİYORSUNUZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bakan Koca'yı etiketleyerek, "Mezarlıklar Daire Başkanlığı'mızın 'Bulaşıcı Hastalık Ölüm Sayısı' bugün 164 olmuştur. Bu sayı tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır. Bulaşıcı hastalıktan vefat eden 164 vatandaşımıza Allah'tan rahmet dilerim. Sayın Fahrettin Koca tedbir almada gecikiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, bugünkü bulaşıcı hastalık ölüm sayısını açıklayıp Bakan Koca'ya çağrıda bulundu

BAKAN KOCA'DAN İMAMOĞLU'NA TELEFON

İmamoğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca az evvel beni aradı. Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Pandemi sürecinde seferberlik anlayışıyla, şeffaflık ve bilim temelinde tüm adımları hep beraber atmak vazifemizdir. Daha sağlıklı bir Türkiye umuduyla" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, İstanbul'daki bugünkü bulaşıcı hastalık kaynaklı ölüm sayısını açıklayıp Bakan Koca'ya çağrıda bulundu

"2-3 HAFTALIK KAPANMA ŞART"

İstanbul'da kontrol dışı bir süreç yaşandığını vurgulayan İmamoğlu "Bu iş mart-nisan-mayıs dönemindeki gibi değil. İstanbul'umuzun şu anki verilerine baktığımızda 2-3 haftalık kapanma şart" demişti.

BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 14 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 3116 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 92 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bin 418'e, toplam hasta sayısı ise 411 bin 55'e yükseldi.

İmamoğlu, bugünkü bulaşıcı hastalık ölüm sayısını açıklayıp Bakan Koca'ya çağrıda bulundu

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 2298 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 2298 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 351 bin 102'ye yükseldi. Toplam test sayısı 16 milyon 13 bin 974, ağır hasta sayısı ise 3423'e yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 4.2 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (34)

Adalet:

Bir sen eksiktin kendine gündem yaratmak için her şeyi yapıyorsun, ne yapsın adam cayır cayır çalışıyor, her gün ekran başından milleti uyarıyor yapmayın etmeyin kendinizi izole edin diye bas bas bağırıyor daha ne yapsın ayrıca kurallara uymayıp virüse yakalan birinin tedbir almıyorsun demeside ayrıca çok ilginç

43
23
yanıtYanıtla
Delalet:

Konuştu Diriliş, Kuruluış ve Uyanış izleyicisi. Yok mu bu akşam da o dizilerin. Git çekirdeğini al geç tv karşısına biraz daha yak o beynini, tabi yanmaktan kaldıysa.

yanıt5
yanıt13
ALİ VELİ DELİ:

Beyefendi Korona olduktan sonra kendisini bazen CB hissedip ingilizce Demokrasi dersi vermeye kalkar bazende Sağlık Bakanı hissedip pandemiyi yönetmeye kalkar. Belediye Başkanlığı hariç her işte muktedir maşallah. . . Koronanın Beyinde hasar bıraktığının delili bu mu acaba ? :) :) :)

41
24
yanıtYanıtla
hüseyin:

sayın belediye başkanı görevin olan istanbul sorunlarıyla ilgilen algı yapma

34
30
yanıtYanıtla
VAYYBE:

Sana sormayı unutmuş sanırım. Bu ''algı'' kellimesini o büyüklerinizden öğrendiniz değil mi? Şimdi sakince bir yere otur ve uzun uzun düşün, bu ülkede algıyı kim ve/veya kimler yapıyor. Sonra yeniden insan taklidi yapmaya devam edersin.

yanıt7
yanıt12
Cemal:

istanbulda veya başka bir şehirde eskiye göre ölenler iki katına çıkmışsa belediye başkanının sorunu değil de senin gibi odun kafalıların işi mi, kafanızı kuma sokma ile bu işler bitmez

yanıt4
yanıt7
mehmet:

imamoğlu her iş bitti sağlıkçı mı oldu.

33
18
yanıtYanıtla
FURAY:

Peki sen ne zaman insan oldun?

yanıt3
yanıt16
ÇINAR:

Boş konuşmayı kes , herkes kendi işini yapsın, mesela sen İstanbul''da korona önlemlerini al. . . sürekli bir gündemde kalma olay yaratma peşindesin. . .

27
21
yanıtYanıtla
MADAM:

Adama sormazlar mı sen kendi alacağın tedbirleri alıyor musun diye? Pandeminin yayılmasına engel olmak için ne yaptın? Bakan gece gündüz çalışıyor. Sen haber olmak istiyorsan yaptıklarını sırala da onunla haber ol. İstanbul''da ölüm sayısı arttıysa bunun sorumluluğunun büyük kısmı sendedir. Sen İStanbul''un şehr-i eminisin. Ama sen bunun ne demek olduğunu da bilmezsin :)

22
24
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title