Haberler

"Teslim olma anlaşmasını" imzalayan Paşinyan yine suçu başkasına attı: Yenilgimizin sebebi Türkiye

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'da anlaşmaya varan ve yenilgiyi kabul eden Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye'yi suçladı. Paşinyan, "Azerbaycan ile savaşa hazırdık ama Türkiye ve paralı askerler yenilgimizin sebebi" dedi.

Azerbaycan'a saldıran ve sahada ağır bir yenilgi Ermenistan, Dağlık Karabağ'ın kalbi olarak nitelendirilen Şuşa'nın da işgalden kurtarılmasıyla birlikte köşeye sıkıştı. Erivan yönetiminin eli kolu bağlanırken, Ermenistan Başbakanı Azerbaycan ve Rusya liderleri ile anlaşarak Dağlık Karabağ'da yenilgiyi kabul etti.

YENİLGİDEN TÜRKİYE'Yİ SORUMLU TUTTU

Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki yenilgiden Türkiye'yi sorumlu tuttu. Ülkesinde büyük baskı gören ve istifası istenen Paşinyan, "'Azerbaycan ile savaşa hazırdık ama Türkiye ve paralı askerler yenilgimizin sebebi oldu" dedi.

Paşinyan ayrıca, Karabağ'daki çatışmalar nedeniyle yüzlerce askerinin kayıp olduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Karabağ Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

kayserili 209:

dua et rusya ile koruma anlaşmanız var yoksa azerbaycan askeri ile yılbaşına kalmaz erivan''da buluşurduk

31
1
yanıtYanıtla
Nokta:

Pasinyan raks ettin mi.etmediysen gel beraber raks edelim karabagin şerefine. Noldu pasinyan yemedi mi.. rusya destek vermeyince hiç olduğunu anladın mı. Geçmişte de o toprakları rusya aldıydı zaten yoksa siz olsanız yine alamazdınız.tirrik ulen pasinyan

16
0
yanıtYanıtla
1907:

Ağlaaaaaaa

16
0
yanıtYanıtla
adanalı:

türkiye korkusu adamın ruhuna işlemiş, ha adamın haklı olduğu taraf da var azerbaycan bizim kardeşimiz ve her türlü desteği elbette veririz.

14
0
yanıtYanıtla
ahmet:

duyanda azerbaycanın askere ihtiyacıvar zan zan edecek. oysa ateşkisi bozar iken kendine güveni sonsuzdu. yıllarca ateş kesi bozdu ve azerbaycan karşılık vermedi. ne zaman Türkiye yerli ve milli silahlar geliştirdi ve azerbaycan ordusunu eğitti işte ermeninin sonu o zaman geldi.

13
1
yanıtYanıtla
nooooldu paşinyannn:

İlham Aliyev ne güzel demiş ''''nooooldu paşinyannn!!!!! hahahahahaaaaaa''''

14
0
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Rusya ile koruma anlaşmanız olmasaydı, yaptıklarınızdan sonra ülkeniz elinizden gidiyor olacaktı. Yaşayacak bölgeniz ufak dar alan olurdu. Buna rağmen savaş kurallarını hiçe sayarak adice savaştılar.

10
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Doksanlı yıllardaki Karabağ savaşında ki başarınızın sebebi Rusya idi onu niye söylemiyorsun?

10
0
yanıtYanıtla
yörük:

daha Türkiye deki avcılar gelmedi. sizin kastettiklerinizin torunlar anca hazırlandı. paşinyan çok dırdır edersen Ermenistan diye bir ülke kalmaz,

9
0
yanıtYanıtla
29:

ÇOCUK GİBİLER BU ÜLKELER YENİLİNCE O YAPTI ONUN YÜZÜNDEN KAYBETTİM DİYORLAR ERMENİLER KENDİ ADAMINI ASMAK İSTEYİNCE HEDEF TÜRKİYE OLDU

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title