Haberler

İstanbul'da 23'üncü Yeditepe huzur denetimleri yapıldı

Güncelleme:

Ramazan EĞRİ-Murat DELİKLİTAŞ-Gamze ŞİMŞEK-Cemil ÖZDEMİR / İstanbul DHA İSTANBUL genelinde eş zamanlı olarak 23'üncü Yeditepe Huzur denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlere bin 394 personel katılırken polis helikopterive deniz liman şube botu da destek verdi.

İstanbul genelinde eş zamanlı olarak Yeditepe Huzur denetimlerinin 23'üncüsü bu akşam 157 noktada yapıldı. Kadıköy Kuşdili Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlere İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik ve Yunus polisleri katıldı. Ekipler, cadde üzerinden geçen şüpheli araçları tek tek durdurdu ve aramalar yaptı. Araç içindeki kişilerin üst aramaları ve kimlik sorgulamaları yapıldı. Özel harekat polisleri de denetimlere destek verdi.

BEYOĞLU'NDAKİ DENETİMLER

Taksim Meydanı'nda, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile trafik ve motorize polis ekiplerinin katıldığı denetimlerde durdurulan araçlar tek tek arandı. Helikopter destekli gerçekleştirilen denetimde araç içindeki kişilerin de üst aramaları ve kimlik sorgulamaları yapıldı.

DENETİMİN BİLANÇOSU

Denetimde 173 bin 456 kişinin GBT sorgusu yapılırken çeşitli suçlardan aranan 420 kişi ile 211yoklama kaçağı yakalandı. Denetimlerde 36 adet ruhsatsız tabanca ve tüfek, 547 adet fişek, 11 gram uyuşturucu madde, bin 380 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden temin edildiği tespit edilen 28 bin 801 TL ve 450 dolar para ele geçirildi.

Denetimlerde ayrıca 6 bin 268 araç ve motosiklet kontrol edilirken, 161 araç ve motosiklete işlem yapıldı, 32 araç trafikten men edildi, 236 bin 613 TL de para cezası uygulandı. Denetimlere 8 iş yerine de cezai işlem uygulandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title