Haberler

Dağlık Karabağ'da yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan'dan Türkiye'ye küstah tehdit: İntikamımızı alacağız

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda bozguna uğrayan ve ateşkes imzalamak zorunda kalan Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan, Türkiye'yi hedef aldı. Pogosyan, özellikle Türkiye, İsrail ve Azerbaycan'dan intikam almaya söz verdiğini duyurdu.

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda bozguna uğrayan ve ateşkes imzalamak zorunda kalan Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Vladimir Pogosyan, Türkiye'yi hedef aldı. Pogosyan, Türkiye'den intikam almaya söz verdiğini duyurdu.

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül'de işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonda ağır kayıplar veren ve ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalan Ermenistan, Türkiye'ye tehditler savurmaya devam ediyor.

"İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ"

Dağlık Karabağ'daki yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Danışmanı Vladimir Pogosyan, Türkiye, İsrail ve Azerbaycan'dan intikam almaya söz verdiğini duyurdu.

PAŞİNYAN DA TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Öte yandan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Karabağ'daki yenilgiden dolayı Türkiye'yi suçlamıştı. Paşinyan "Azerbaycan ile savaşa hazırdık ama Türkiye ve paralı askerler yenilgimizin sebebi" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Ermenistan Karabağ Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (308)

Lale:

Azerbaycan halkindan kardeş Türkiyeye salamlar.Biz Azerbaycanlilar gerçekden türk kardeşlerimizi severiz.O ermeni vampirleri türke nifretle böyüyürler.Onlar diyorlar ki 1918 yillarinda türkler ermenileri qirib guya .Ona göre bütün türklere nifret edirler.Ermenistanda bir tane tohumluk türk bula bilmersen.oysaki Türkiyede ermeniler türkün çöreyini yeyib texribatlar qururlar.Qaldi ki Israile Azerbaycan israilden kendi parasi ile silah alir ,hemçinin Rusiyadan da.israi haqqi müdafie edir .Haqq terefi tutmaq her ölkenin işi deyil.Türkiyeni hedelemekle Ermenistan qalan torpaqlari da elinden alinmaqla Ermenistani yox elemek isteyir.ağlini başina yiğsa yaxşi olar.

63
5
yanıtYanıtla
KASTAMONU:

israil niçin var diyen arkadaşlar israil rusya ve ermenistanın karşısında durup azerbaycanın yanında durdu kamakazi dronlar ihalar gibi askeri yardımlar yaptı ne iran ne arap ülkeleri hiç biri azerbaycanın yanında durmadı tam tersi duşman oldu israil candır gerisi heyecan

21
35
yanıtYanıtla
sinop:

hadi oraradan şuursuz

yanıt9
yanıt2
cCc:

TÜRKİYE-İSRAİL-AZERBAYCAN SONSUZA KADAR KARDEŞTİR KARDEŞ KALACAK AYNI BU OLAYDA OLDUĞU GİBİ HER OLAYDA BİRLİK OLACAK VE TÜM ÇAKALLARA HAD BİLDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ ELHAMDULİLLAH

22
30
yanıtYanıtla
Sert adam:

Ne yahudisi lan gerizekalı, yahudiden dost olmaz, onlar insan mi ki?

yanıt0
yanıt2
FEDERİCO:

israil mi güldürdün senin beyin yanmış

yanıt15
yanıt9
WOMAN:

Saçmalama sadece Türkiye-Azerbaycan kardeştir. Yahudiler sonunda helak olacak toplumdur. Kur''an''da da var bu. .

yanıt15
yanıt8
DEMOKRAT:

Önceden İsrail''i sevmezdim, ama bu Filistin''in Doğu Türkistan olaylarında Çin''nin yanında olduğunu bildirmesinden beri kanım ısındı. Besledik kargayı, oydu gözümüzü. O çok sevmediğimiz avrupalılar, amerika, tüm gelişmiş dünya devletleri çine dur çağrısında bulunurken ne kadar çer çöp ülke varsa doğu türkistan zulmünü tanımadıklarına dair bildirge yayınladılar.

yanıt7
yanıt0
HAK..:

Sen hangi millettensin bilmiyorum ama biz Türklerin İsrail diye bir kardeşi yok bırak kardeşi öyle bir arkadaşı bile yok . .

yanıt1
yanıt3
D.paşalı:

Bekleriz , bizim muhabbetimize doyamazsınız

34
2
yanıtYanıtla
Tüm 308 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title