Haberler

Azerbaycanlılardan Türkiye'ye teşekkür: Kardeş ülkenin bayrağını dalgalandırıyoruz

Güncelleme:

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalar Erivan yönetiminin yenilgiyi kabul etmesiyle son bulurken, Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destek bu durumda etkili oldu. Karabağ'da toplanan bir grup Azerbaycanlı Türkiye'ye teşekkür ederek Türk bayrağı dalgalandırdı.

Ermenistan 27 Eylül tarihinde Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerlerine saldırırken, kendisini savunmaya geçen Azerbaycan 250'den fazla yerleşim yerini işgalden kurtardı. Şuşa'nın da işgalden kurtarılmasıyla birlikte köşeye sıkışan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan yenilgiyi kabul etti.

BAYRAKTAR'IN SİHALARI ETKİLİ OLDU

Azerbaycan'ın bu zaferinde Türkiye'nin de önemi desteği oldu. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Bayraktar TB2 SİHA'lar Azerbaycan'ın sahadaki üstünlüğüne destek sağlarken, Azerbaycanlı yetkililer ve vatandaşlar her fırsatta Türkiye'ye teşekkür etti.

BÖLGEYE TÜRK BAYRAĞI DİKTİLER

Son olarak Dağlık Karabağ anlaşmasının ardından Karabağ'da bir grup Azerbaycanlı bir araya gelerek Türkiye'ye teşekkür etti. Karabağ'ın kurtarılmasında Türkiye'nin yardımlarına teşekkür eden Azerbaycanlılar bölgeye Türk bayrağı dikti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ermenistan Azerbaycan Karabağ Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (8)

KKTC:

AZERBAYCAN KKTC''Yİ HALA TANIMIYOR. ONU N''PACAZ ACABA?

6
6
yanıtYanıtla
Tengri Biz Mennen:

Derdini seviyim kardeş

yanıt0
yanıt1
ali atalar:

batılı ülkeler yani başta avrupa ülkeleri . . siz kktc tanırsanız bizde daglık karabagı özerk bagımsız ülke olarak tanırız tehdidinde bulundu azerbaycanda mecburen kktc yi tanımadı ama şimdi röller degişti yakın zamanda azerbaycan kktc yi tanıyacak merak etmeyin

yanıt9
yanıt0
t:

azerbaycan karabağ sorunu olduğu için kuzey kıbrısı tanıyamadı tanısa hemen batılı düşmanlar ermenilerin sözde karabağ cumhuriyetini tanıyacaklardı durum bu ona göre ne yapcaksan yap

yanıt3
yanıt0
Muhsin:

KKTC ''nin bazı vatandaşları hala kendi devletlerini tanımıyorlar asıl onu N''apcaz. Azerbaycanın bir mazereti vardı . Kendi ülkesini tanımayanların ? ''''Türkiye olmasydı AB''ye girecektik '''' diyenlerin ? ''''Güneyle birleşmeliyiz ama Türkiye mazarat çıkarıyor '''' diyenlerin ?? ?? ??

yanıt3
yanıt0
Vatandaş:

''Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Bayraktar TB2 SİHA''lar'' yazılmış, kullanılan Bayraktar SİHA''lar tamamen Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri''nin envanterinde bulunan kendi öz mallarıdır, Türkiye''ye ait değildir. Lütfen biraz daha dikkatli olunuz.

5
2
yanıtYanıtla
......:

Öyle yazmaları zoruna mı gitti! Tabii ki Azerbeycan ordusunun envanterinde kayıtlı olacak. Aksi durumda Türkiye savaşa girmiş olurdu.

yanıt0
yanıt0
Ejderha:

TÜRK devletleri birleşip, TURAN Birliği biran önce kurulmalı. Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Çeçenistan, Dağıstan, Tataristan, Moğolistan ve öbürleri artık birleşip Büyük Türk Turan devleti biran önce kurulmalı. REPUBLİC OF FENERBAHÇE !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title