Haberler

Ameliyat sonrası narkozun etkisindeki genç kadın, belediye başkanının adını sayıkladı

Güncelleme:

Bursa'da burun ameliyatı olan genç kadın narkozun etkisiyle İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın ismini sayıkladı. Genç kadının sayıklamasını duyan arkadaşları bu duruma şaşırarak gülerken, olayı cep telefonu kayıtlarından öğrenen belediye başkanı Taban, genç kadını arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İnegöl'de yaşayan Tülay Duran, estetik amaçlı burun ameliyatı olmak için özel bir hastaneye gitti. Ameliyata alınan Duran'ın operasyonu başarılı geçti. Ameliyattan sonra odaya alınan genç kadına arkadaşları refakat etti.

'ALPER' DİYE SAYIKLADI

Narkozun etkisinde olan Tülay Duran, 'Alper' diye sayıklamaya başladı. Arkadaşlarına 'Alper gelmemiş mi?' diye soran genç kadına arkadaşları 'Alper kim?' diye sordu. Genç kadın ise ' Alper Taban' diye cevap verince, arkadaşları bu duruma şaşırarak, güldü. Kadının arkadaşları "Alper başkan, doğumlarda ziyaret ediyor, ameliyatlarda değil" diye cevapladı. Aynı zamanda bir markette görevli olan Duran, narkozun etkisiyle, 'Poşet ister misin? Benim adım ne? Acıktım' gibi cümleleri de sayıkladı.

O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ameliyat sonrası narkozun etkisindeki genç kadın, belediye başkanının adını sayıkladı

BELEDİYE BAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, görüntüleri izledikten sonra Duran'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların acısında ve güzel günlerinde yanında olmaya çalıştıklarını belirten Taban, "Biz de sizler aracılığıyla öğrenmiş olduk. Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Ben de duyduğumda çok şaşırdım. Hep diyoruz ya 'gönül belediyeciliği' ve insanlarımızı anlamak. Burada tabi narkozun da etkisiyle Tülay Hanım bu şekliyle ismimizi zikretmiş. Çok teşekkür ediyorum. Zihinlerde yer almak bizler için çok kıymetli. Bizler olabildiğince düğün, cenaze ve hasta ziyaretlerine gitmeye özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın acısında ve güzel gününde yanlarında olmanın kıymetli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ameliyat sonrası narkozun etkisindeki genç kadın, belediye başkanının adını sayıkladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tülay Duran Alper Taban İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (55)

Turquaz:

İnsan "Allah" Diye falan sayıklar, Alper de neymiş

52
11
yanıtYanıtla
MAVİ:

İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR DİMİ:)

yanıt16
yanıt4
koko:

Allah''ın bir kulu

yanıt1
yanıt2
Allah akıl fikir versin:

ne gereksiz bir insansın ya

yanıt0
yanıt0
RENAS:

VARDIR ÖNCESİ

30
17
yanıtYanıtla
))):

:))))

yanıt1
yanıt1
mehmet:

bir geçmişi var demekki

33
10
yanıtYanıtla
Misafir:

Paralel evrendem mi

yanıt7
yanıt6
ayyşe:

ne kadar sığ bi düşünce, lütfen bir şey söylerken iki kere düşünün mantıklı mı diye sonra yorum yapın!

yanıt6
yanıt5
Aydınlı:

Aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title