Haberler

Son Dakika: A Milli Basketbol Takımı'nda Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı

Güncelleme:

A Milli Basketbol Takımı'nda Shane Larkin krizi ayrılıkla sonuçlandı. Oyuncuyu kadroya almak istemeyen A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı. Federasyon bu kararı resmen duyururken Sarıca'nın yerine Orhun Ene'nin geçmesi bekleniyor.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Aynı zamanda Pınar Karşıyaka'nın da başantrenörlüğünü yapan Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.

Federasyondan yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Sayın Ufuk Sarıca ile birlikteliğimiz sona erdirilmiştir. Ufuk Sarıca ve bu görev süresince her türlü desteği veren Pınar Karşıyaka Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

AYRILIĞA GÖTÜREN OLAY: LARIN KRİZİ

Ufuk Sarıca'yla yaşanan ayrılığın perde arkasında, başarılı antrenörün Türk vatandaşlığına geçen Shane Larkin'i kadroya almak istememesinin yattığı iddia edildi.

SARICA YERİNE ORHUN ENE

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Ufuk Sarıca'dan boşalan başantrenörlük koltuğuna, son olarak TOFAŞ'ı çalıştıran Orhun Ene'yi oturtacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ufuk Sarıca Orhun Ene Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (11)

selahattin adil:

Larkin iyi basketbolcu. Neden istemedin ki? Madem öyle sana güle güle ufuk. . .

8
4
yanıtYanıtla
D.paşalı:

1 . Larkin gerçekten mükemmel bir oyuncu onu takıma almak istememen çok saçma , başka biri olsa belki Hoca''nın tercihine karışılmaz diyeceğim ama bahsettiğimiz adam Larkin yahu şu anda liğin en iyi adamı, 2. bu iş seni aşar Hoca, adamı Türk yapmak için en üst düzey siyasiler bile konuya dahil olmuşken o adamı kadroya almaz isen sonunda böyle sen zararlı çıkarsın, tekrar ediyorum başka adam olsa anlarım ama liğin en iyi adamını kadroya almıyorsan orada art niyet ararım.

7
1
yanıtYanıtla
BELEK:

UFUK SENDE BEYİN VARMI

7
1
yanıtYanıtla
şş:

TÜRKİYE LİGİNDEN MAÇ ÇEVİREBİLECEK 100 OYUNCU VARSA İLK 2 OYUNCUDAN BİRİSİ LARKİNDİR

2
1
yanıtYanıtla
bursasporlu:

la oğlum hasta mısın maç çevirecek kalitede 100 oyuncu olsa ligde larkin in ne anlamı kalır.

yanıt0
yanıt0
as:

muhtemelen art niyetli olduğu için görevden aldılar zaten.

2
0
yanıtYanıtla
52 - sporcu:

Larkini almıyorsan, larkin yetiştireceksin. Ali Muhammedi alıyorsun da niye larkinle kavgalısın. Kişisel meseledir. Larkin adamı yer.

1
1
yanıtYanıtla
HİDO''NUN SAYESİNDE BASKETBOL BİTMİŞTİR.:

Larkin konusu ışığında şunu söylemeliyiz; Ülkemizin alt yaş gurubu basketbol milli takımları dünyaya kök söktürürken, A milli takım seviyesine ve kendi kulüp takımlarında zenci veya değil yabancı istilasından oynama fırsatı bulamayan gencecik nesiller yok oldular ve olmaya devam ediyorlar. Eğer eskinden de böyle olsaydı ne Hido, ne Kutluay ne Kerem Tunçeri ne de Mehmet Okur diye oyuncularımız olmazı. Durma Hido, az kaldı birkaç seneye Türk baskettbolu sayende iflas bayrağını çekecek. . . .

2
0
yanıtYanıtla
sultan gıyaseddin keyhüsrev:

Yok, yüz oyuncunun beşte birinin dörte üçünün üçte biri larkindir

1
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Basketbolumuzda A takım seviyesinde çok fazla üst düzey oyuncu maalesef pek kalmadı. Basketbolumuz ciddi bir sıkıntı içerisinde. Mesela Kadın Voleybolümüz sporcu yetiştirme problemini halletmiş. Kaçıncı nesildir çok iyi milli takımlarımız var, her yaş düzeyinde. Basketboldeki bereketsizliği araştırmak lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title