Haberler

İngiliz perakende devleri Peacocks ve Jaeger iflas etti

Güncelleme:

İngiltere'nin önde gelen perakende zincirlerinden Peacocks ve Jaeger iflas etti. Her iki perakende zincirinin İngiltere çapında toplam 500 mağaza ve 4 bin 750 çalışanı bulunuyor.

Ünlü giyim perakende zincirlerinin bağlı bulunduğu Edinburgh Woollen Mill (EWM) Group'tan yapılan açıklamada her iki şirkete de alıcı bulunamaması nedeniyle şirketlerin iflasının ilan edildiği duyuruldu.

GÖRÜŞMELERDEN SONUÇ ÇIKMADI

Gruptan yapılan açıklamada, "Son haftalarda Peacocks ve Jaeger zincirlerinin satışı için bir dizi potansiyel alıcı ile yapıcı görüşmeler yapıyorduk. Fakat salgın ve ikinci karantina nedeniyle perakende sektöründe devam eden bozulma, görüşmelerin uzamasına ve daha da karmaşık bir hal almasına neden oldu." ifadelerine yer verildi.

İngiliz perakende devleri Peacocks ve Jaeger iflas etti

İNGİLTERE'DE KARANTİNA UYGULAMASI 5 KASIM'DA BAŞLADI

Avrupa'da Kovid-19 salgınından en çok ölümün görüldüğü İngiltere'de 5 Kasım'da karantina uygulaması başlatılmış, temel ürünlerin satıldığı market ve eczaneler hariç tüm işletmeler kapatılırken sokağa çıkışlar sınırlandırılmıştı.

İngiliz perakende devleri Peacocks ve Jaeger iflas etti

Kaynak: AA / Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (26)

bencillik nedir ?:

sırf hristiyanlar diye İnsanların işsiz kalması hoşunuzamı gidiyor alkışçılar ? bizde de işyerlerinin çoğu iflas etmek üzere ve binlerce kişi işsiz zaten bu sayı her geçen gün daha da artıyor onlar da şimdi bizde işsizler çoğalıyor biz müslümanız diye sevinsinler mi?siyasetçileri ile halkı birbirine karıştırmayın onlarda çalışan binlerce Türk vatandaşları ve başka islami ülkelerdende on binlerce müslümanlar olduğunuda unutmayın

10
7
yanıtYanıtla
Serdar:

Anlamadım kime gider yaptın kimse daha yorum yapmamış

yanıt7
yanıt0
hayırdır:

birader kimse bir şey dememiş niye atarlandın ki hayırdır

yanıt2
yanıt0
anti provokatör:

Kafadan algi yapiyorsun provakotorluk yapma yorum yapan yok kolpoçino !!

yanıt0
yanıt0
The barbarıan:

Sakin ol şampiyon! Yorumları bir daha oku. Hristiyanlara falan laf atan yok. Gözlük lazım mı?

yanıt2
yanıt0
Lazoski:

Bizim türkler sağolsun hala alışveriş derdinde ....

4
5
yanıtYanıtla
MALIN SAHIBI BELLU:

Chp lisin galiba

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

Bu tür firmalar Türkiye’de de mevcut çalışanın hakkına kanına kadar sömürüyor 12 saat çalıştır Az para ver vs vs İşsiz kalanlara üzüldüm.

4
1
yanıtYanıtla
aga:

marka diye bir sacmalik yok kaziklama sistemi denir ucuz olup cok iyi kaliteli seyler var zaten kalite olmasa benim sorunum degil garanti var geri veririm onlarin sorunu

3
2
yanıtYanıtla
gözlemci:

zor bu salginda herkes kendini.koruma pesinde pantolun dusunucek durum yok

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title