Haberler

Bu hafta borsa kazandırdı, altın ve döviz kaybettirdi

Güncelleme:

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,53 değer kazandı, altının gram satış fiyatı yüzde 1,39, dolar/TL yüzde 0,74, euro/TL yüzde 0,23 değer kaybetti.

BIST 100 endeksi, en düşük 1.259,69, en yüksek 1.328,33 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 2,53 artarak 1.323,95 puandan tamamladı.

ALTIN YATIRIMCISINI ÜZDÜ

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 1,39 kayıpla 461,70 liraya, cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1,42 azalışla 3.062 liraya geriledi. Geçen hafta 759 lira olan çeyrek altının satış fiyatı ise 748 liraya düştü.

DOLAR VE EURO DA DEĞER KAYBETTİ

Bu hafta ABD doları yüzde 0,74 değer kaybederek 7,6350 liraya, euro da yüzde 0,23 azalışla 9,0680 liraya geriledi.
Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,31, bireysel emeklilik fonları da yüzde 0,38 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında ise yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 2,47 ile hisse senedi fonları oldu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Borsa İstanbul Cumhuriyet Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

TAHTAKURUSU:

İnsanların tek serveti ''dürüstlük'' ve ''doğruluk'' tur. Mal mülk imtahandır.

13
7
yanıtYanıtla
an vatandan uzak:

Bu cümle Türkiye icin maalesef dogru degil, kahroluyorum. . .

yanıt6
yanıt1
adil:

Helalinden kazanılmayan para beladan başka birşey getirmez.

6
9
yanıtYanıtla
conispoki:

Hangi delile dayandırarak Haram Helal diyebiliyorsunuz bu kadar kolay? Aydınlatır mısınız bizi?

yanıt7
yanıt2
Müslüman muhalif:

mevcut piyasa şartlarında elinde ne tutsan kaybetme riskin ve kazanma şansın var. buna net bir şekilde haram diyemeyiz. manipülasyon/yalan haber vs yaparak elindekinin değerini artıran ya da çoğunluğun elindekinin kıymetini düşüren varsa işte bunların yaptığı net haramdır. mesela ''altın fiyatları uçacak'' haberi, millet söyleyene inanırsa ve altına hücumla sonuçlanırsa, başka sebep olmaksızın kendini doğru çıkabilecek bir haberdir. böyle oyun yaparak kazananınki net haram. . .

yanıt0
yanıt0
kaan:

doviz haram havadan para kazanma yabanci para aliyor.... borsa adam milli ekonomisine yatirim yapiyor bilgi tecrube lazim ulkenin sanayi kagitlarini aliyor yabanci para almiyor (borsada manipule yapan tabiki haram onuda yakalarlar merak etme )

yanıt2
yanıt0
müslümanın M si:

adil kardeş herhalde yatırdığın dövizlerde zarar ettin çark ediyorsun şimdik, borsadan anlamayan adam gitsin kumda oynasın sizin gibi korkaklar yüzünden döviz bu kadar yükseliyor ama anlamadığınız yani yetmediğiniz şey şu sizin döviz arttıkca güya kar ediyorum diye aldığınız herşeyin fiyatı döviz kadar artıyor yine zarardasın ama anlamazsın sen bu işten

yanıt0
yanıt0
Yunus:

Bitcoin daha fazla verdi

1
1
yanıtYanıtla
Hrm:

Haram

0
2
yanıtYanıtla
herkese saygı her eve saygı:

Borsadan anliyorsan piyasaya iyi biliyprsan her seyden fazla kazanirsin yilda 1 e 5 veren kagitlar var büyük para ama borsa bilgi isidir dolar euro hic ekonomi bilgisi olmayanlar al bekle aksiyonudur...borsa iyi kafa lazim zeka isi her bilginiz olması lazim normal büyük para büyük bilgi gerektirir....

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title