Haberler

Evlerin kapı ve duvarlarına işaret koyan provokatör, emniyetin titiz çalışmasıyla yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da bazı vatandaşların evlerinin kapı ve duvarlarına "X" işareti koyan şüpheli Bursa Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışmasıyla yakalandı. Şahsın psikolojik rahatsızlığı olduğu aynı işareti kendi oturduğu evin kapısına da çizdiği tespit edildi.

Bursa'da Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde ikamet eden bazı vatandaşların kapı ve duvarlarına "X" işareti konulması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri işareti koyan şahsı yakalamak üzere harekete geçti. Bölgedeki kameraları inceleyen emniyet ekipleri çok geçmeden kapılara işareti çizen şahsı tespit etti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yazıları çizen şahsın G.T. isimli kadın olduğu belirlendi. Kadının psikolojik sorunları olduğu ve ailesinden ayrı yaşadığı tespit edildi. Şahsın aynı işaretleri kendi evinin kapısına da çizdiği belirlendi. Şahıs kullanmış olduğu yazılama malzemeleriyle birlikte gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (47)

Realist:

Nedense bu tarz seyleri yapanlar hep deli raporuyla yırtıyor

33
5
yanıtYanıtla
...25:

Milletimizin bu oyunlara geleceğini sanmiyorum artik

23
2
yanıtYanıtla
mirkut:

ALEVİLERİN KAPISINI İŞARETLEYENLER BUNDAN ÖNCEKİ İŞARETLEME OLAYLARINDA DA OLDUĞU GİBİ GENE ALEVİLER ÇIKIYOR. . BİRBİRLERİNİN KAPISINI İŞARETLEYİP DÜŞMANLIK YARATMA GAYRETİ GÖSTEREN MECZUPLAR BUNLAR

4
14
yanıtYanıtla
ERKAN:

İÇİNDEKİ ALEVİ KİNİNİ KUSMUSSUN. İNSAN DEĞİLSİN SEN

yanıt10
yanıt2
VATANDAŞ.:

BRE ÇAPSIZ NERENDEN UYDURDUN ALEVİNİN ALEVİ KAPISI İŞARETLEDİĞİNİ. BU SENİN ALEVİ DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİRŞEY OLMASIN

yanıt4
yanıt1
mirkut:

ANADOLUYA İHANET EDEN KİM OLUR İSE OLSUN MECZUP VEYA SATILMIŞTIR her ne meşrepten olur ise olsun . . BEN DAHA ÖNCEKİ İŞARETLEME HADİSELERİNDEN YOLA ÇIKARAK MEMLEKETİ KARIŞTIRMAK İÇİN VEYA AVRUPA VATANDAŞLIĞI ALABİLMEK İÇİN KENDİ KAPILARINI İŞARETLETEN MECZUPLARDAN BAHSETTİM. . VATANINA BAĞLI HER YURTTAŞ BENİM KARDEŞİMDİR ABİMDİR. . İHANET İÇERİSİNDE OLAN HER MAHLUK BENİM GÖZÜMDE MECZUPTUR. . . BU İŞİN ALEVİSİ SÜNNİSİ ATEİSTİ VS. . MEMLEKETİN RENKLERİ İLE ALAKASI YOKTUR. .

yanıt0
yanıt0
enjektor:

Boya alacak, evi bulacak, kapıyı boyayacak kadar aklı var , ama cezai ehliyeti yok. . Hadi lan terbiyesizler

15
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Bırakın artık bunu dini kullanmayı ve insanları ayrıştırmayı. İnsana insan olduğu için saygı duyun. Bu zihniyete yazıklar olsun. Tüm Alevi kardeşlerimden bunu yapanlar adına özür dilerim.

12
0
yanıtYanıtla
Yurttaş:

Bekçi amca deli var deli

10
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Piskolojisi saglam birakmayscaklar allahin izniylen. Hedefleri bilmemne senesi degil bunlarin

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title