Haberler

Son dakika haberi | DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1

Güncelleme:

Son dakika haberi... ŞİŞLİ PERPA İŞ MERKEZİ'NDEKİ RESTORANDA YANGINCemil ÖZDEMİR-Soner HASIRCIOĞLU/ ŞİŞLİ Perpa İş Merkezi'nin en üst katında bulunan restoranda yangın çıktı.

ŞİŞLİ PERPA İŞ MERKEZİ'NDEKİ RESTORANDA YANGIN

Cemil ÖZDEMİR-Soner HASIRCIOĞLU/ ŞİŞLİ Perpa İş Merkezi'nin en üst katında bulunan restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, restoranda hasar oluştu.

Şişli'deki Perpa İş Merkezi'nin 13. katında bulunan restoranda saat 07.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren müdahalesiyle yangın söndürüldü.  Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, restoranda hasar oluştu.

Görüntü dökümü:

----------------------------

-Yangından alevli görüntü

-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi

Genel ve Detaylar

====================

2- ŞİŞLİ'DE 4'ÜNCÜ KATTAN ATLAYAN MÜHENDİS HAYATINI KAYBETTİ

Mustafa BAKIRHAN-Buğra AKAY /İSTANBUL, - ŞİŞLİ'de tek başına yaşayan 50 yaşındaki Mühendis Ersan Zeyrek, 4'üncü kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, Gülbahar Mahallesi Şahika Sokak'taki 7 katlı apartmanın 4'üncü katında gece yarısı meydana geldi. Mühendis olduğu öğrenilen Ersan Zeyrek, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı dairenin penceresinden atladı. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Zeyrek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinde, tek yaşadığı öğrenilen Zeyrek'in dairesinde çeşitli ilaçlar bulundu. Ölen mühendisin psikolojik sorunlarının olduğu ileri sürüldü.

Zeyrek'in cansız bedeni incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

-----------------------------

-Olay yerinden görüntü

-Polisten görüntü

-Ersan Zeyrek'in atladığı yerden görüntü

-Binadan görüntü

-Atladığı yerde olay yeri incelemesi

-Cenazenin kaldırılması

-Cenaze aracının gitmesi

-Genel ve detaylar

=====================

3- KARTAL'DA KARI KOCA KAVGASINA AİLELER KARIŞINCA SİLAHLAR PATLADI: 2 YARALI

Yılmaz OKUR /İSTANBUL, - KARTAL'da karı koca arasında çıkan tartışmaya aileler karışınca kavga kısa sürede büyüdü. Silah ve bıçakların çekildiği kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Yunus Mahallesi Altay sokaktaki bir evde yaşandı. İddiaya göre, aynı zamanda kuzen olan karı koca arasında başlayan tartışmaya her iki tarafın aileleri katıldı. Kısa sürede büyüyen kavgada silahlar ve bıçaklar çekildi. Kavga sırasında Mehmet E., tabanca ile Selahattin E. ve A.Hamit E.'yi yaraladı. Daha sonra oğlu Mehmet Emin E. ile kardeşinin Yunus Mahallesi Şirince sokaktaki evinin önüne geldi. Burada toplanan kadınlara doğru rastgele ateş eden Mehmet E. ile oğlu Mehmet Emin E., geldikleri araç ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı.

TABANCA VE BIÇAK BULUNDU

Öte yandan, polis ekipleri de olay yerlerinde güvenlik önlemi aldı. Silahlı kavganın meydana geldiği iki adreste inceleme yapan polis ekipleri, parçalara ayrılmış halde bahçeye atıldığı görülen bir tabanca ve bir bıçak buldu. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, kaçan kişileri yakalamak için çalışmak başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

-----------------------------

-Kavganın yaşandığı ev

-İkinci saldırının yaşandığı sokak

-Polis ekiplerinin çalışmaları

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

-Bahçede bulunan tabanca ve bıçak

-Genel ve detay görüntüler

======================

4- KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA DEVRİLEN TIR'IN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Yılmaz OKUR /İSTANBUL, - ÇEKMEKÖY'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği TIR, yol kenarındaki tel örgülere çarptıktan sonra devrilerek yan yattı. TIR'ın içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri yaralı olarak kurtardı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Kuzey Marmara otoyolu Hüseyinli kavşağı Edirne istikametinde yaşandı. Güngör Yüksel'in kullandığı 35 AH 1179 plakalı TIR, yoldaki çalışma nedeniyle bölünmüş yola girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile yoldan çıktı. Yol kenarındaki tel örgülere çarptıktan sonra yan yatan TIR, bir müddet sürüklendikten sonra durdu. Kazada, sürücü araç içerisinde sıkıştı. İhbar, üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan ve yaralanan sürücü Güngör Yüksel'i kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle kapanan yolda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. TIR kaldırılması sonrası ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü dökümü:

-----------------------------

-TIR sürücüsünün sıkıştığı yerden çıkarılması

-Yaralı sürücünün ambulansa taşınması

-Ambulans ve itfaiyenin olay yerinden ayrılması

-Kaza nedeniyle kapanan yol

-Yan yatan TIR

-Genel ve detay görüntüler

=======================

5-İSTANBUL'DA DEAŞ OPERASYONU: 18 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Soner HASIRCIOĞLU /İSTANBUL, - İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, kentte 13 ilçede terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Operasyon yapılan 20 adreste 18 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (TEM) bağlı polis ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 13 ilçede 20 adrese gece saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda 18 şüpheli gözaltına alınırken, polis baskın yapılan evlerde aramalar yaptı. Operasyon yapılan adreslerden biri ise Küçükçekmece'de bulunan 2 katlı bir binanın en üst katı oldu. Eve giren polisler arama yaparken, bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Görüntü dökümü:

-----------------------------

-Operasyon yapılan adres

-Polisin daireye girmesi

-Polisin çevrede ki önlemi

-Genel ve detaylar

=======================

6- KISITLAMAYA DAHİL OLAN İŞ YERLERİ KAPATILDI

Murat DELİKLİTAŞ-Ramazan EĞRİ-İdris TİFTİKCİ-Cemil ÖZDEMİR-Gamze ŞİMŞEK-Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL DHA

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamındaki genelgesi üzerine bazı işyerleri saat 20.00'de kapatıldı.

Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışın ardından alınan önlemler kapsamında restoran ve kafelerin saat 20.00 itibariyle müşteri alması yasaklandı. Sadece paket servis verebilecek işletmeler yasak saati itibariye içeri müşteri almamaya başladı. Polis ve zabıta ekipleri, sokaklarda denetim yaparak işletmecilere uyarılarda bulundu. Genelgede restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya yerlerinin paket servis ve gel al şeklindeki hizmetleri ile diğer hususlar bu akşam 20.00'de yürürlüğe girdi.

İSTİKLAL CADDESİ ESNAFININ KAFASI KARIŞIK

İstiklal Caddesi'nde, kısıtlamaların başlamasıyla birlikte zabıta ekipleri, kapatılması gereken iş yerlerini tek tek dolaşarak uyarılarda bulundu. AVM, lokanta, restoran, pastane, kafe ve berberler uyarıların ardından kapanırken, yeme-içme yerleri sadece telefonla ya da online siparişle çalışmaya devam etti.

Kısıtlamalarla ilgili kafası karışan bazı cadde esnafı ise iş yerlerini kapatıp kapatmama konusunda ikilem yaşadı. Mağazalara kısıtlama getirilmemesine rağmen, bazı mağaza sahipleri iş yerlerini kapatırken, bazı restoran ve lokantalar ise yasak olmasına rağmen gel al hizmeti vermeye devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Perpa Şişli Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title