Haberler

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

Güncelleme:

Azerbaycan ordusu sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan ordusuna sahada ağır bir yenilgi yaşatırken, birçok askeri mühimmatı da ele geçirdi. Azerbaycan askerleri ele geçirdikleri tank ve topları trenlere yükleyerek Bakü'ye götürdü. Görüntülerde vagonlara yüklenen onlarca tank dikkatlerden kaçmadı.

Ermenistan'ın 27 Eylül tarihinde Azerbaycan'a saldırmasıyla başlayan çatışmalar 44'üncü gününde son buldu. Azerbaycan ordusu Ermenilere ağır bir yenilgi yaşatırken, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Rusya ve Azerbaycan liderleriyle anlaşarak Dağlık Karabağ'dan çıkacaklarını bildirdi.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

ERMENİLERE AİT MÜHİMMATLAR ELE GEÇİRİLDİ

Çatışmalar boyunca Azerbaycan ordusu yaklaşık olarak 300 yerleşim yerini işgalden kurtarırken, Ermenilere ait birçok askeri mühimmatı da ele geçirdi. Azerbaycan ele geçirdiği mühimmatları kendi bünyesine kazandırırken bu durum Ermenistan'ın savaşı kaybetmesinde de rol oynadı.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

TANK VE TOPLAR BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan Azerbaycan ele geçirilen tank ve topları ele geçirmek için harekete geçti. Bölgeye tren gönderen Azerbaycan hükümeti tank ve topları bu trenin vagonlarına yükleyerek Bakü'ye götürdü. Görüntülerde onlarca tankın olduğu trenin uzunluğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN BAKAN İTİRAF ETTİ

Öte yandan geçen gün Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndaki görevinden istifa eden General Movses Hakopyan Ermenistan'ın savaş sırasında ordusunun nükleer başlık takılabilen Rus yapımı İskender füzesini kullandığını itiraf etti. Hakopyan, "Ermenistan ordusu, Dağlık Karabağ'daki çatışmalar sırasında İskender füzelerini kullandı, nerede kullanıldığına dair bilgi veremem" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Bakü Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (45)

mahmut:

ermenistanin askeri araclari en yenisi 60 yillik hepsi hurda elinde kalmis hurdalari oraya birakip giddiler cünkü hepsi bozukdu ermenilerin savunma silahlari yok denecek kadar bunlar hep savas seneryolari bos laf lakirti bunlar

20
99
yanıtYanıtla
baki:

metal gibi bize kalsa da iyidir sen darilma

yanıt73
yanıt4
YUSUF42:

Mahmut kardeş tankları eritip yeniden yaparız sen orasını dert etme

yanıt3
yanıt0
hacı fış fış:

mahmut kanka bu işten anlamadığın her halinden belli oluyor eski olması önemli değil revizyondan geçmesi önemli hala denizkuvvetlerimizde 1950 lerin -1940 ların savaş gemileri kullanılıyor neden ? çünkü son yılların teknolojileri ekleniyor radarlar silahlar vs . . . öle 40 yıllık diye atamazsın. . .

yanıt2
yanıt0
Ali:

Ulan adını Mahmut yazan Ermeni uşağı.

yanıt5
yanıt1
TANJU:

SANA DERT OLDU GALİBA. . . ESKİ YENİ NE FARK EDER. .

yanıt3
yanıt1
dolarla maaş alan ümmet:

aliyev aslen kürt kökenlidir, babası bingöl karlıova annesi mardin derikten göçmüştür. kendisi büyük bir komutan ve karabağ fatihidir. başarılarının devamını dilerim

6
39
yanıtYanıtla
karlıovalı:

bingöl karlıova kürt değil zazadır cahil

yanıt35
yanıt4
murat duman:

kendisi azeridir yüzde yüz, hatta azeri diye de bir ırk yok öz be öz türk çocuğudur

yanıt3
yanıt0
Vatan:

Ben azerbaycanlı olaraq ve tarih öyretmeni olaraq deqiq bilirem Haydar Aliyev Naxçıvanlıdır,otomatik olaraq İlham Aliyev de Naxçıvanlı sayılmazmı

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title