Haberler

İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, karı-koca yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada karı-koca hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde İskenderun- Arsuz yolunda meydana gelen kazada, Arsuz istikametinden İskenderun'a giden Yusuf Yürek yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Yusuf Yürek ve eşi Selen Yürek ile diğer otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

KARI-KOCA TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Trafik akışının durduğu yolda vatandaşlar yaralıları araçtan çıkartmak için zamanla yarıştı. Sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Yusuf-Selen çifti tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İskenderun Arsuz 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title