Haberler

Son dakika... İSTANBUL'DA JANDARMADAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA DENETİM

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı bin 303 personelle sokağa çıkma kısıtlamasında koranavirüs önlemleri kapsamında yollarda denetimler yaptı,.İstanbul'da bugün saat 10.

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı bin 303 personelle sokağa çıkma kısıtlamasında koranavirüs önlemleri kapsamında  yollarda denetimler yaptı,.

İstanbul'da bugün saat 10.00'a kadar geçerli olan sokağa çıkma kısıtlamasında Jandarma ekipleri  şehirlerarası yollarda yaptıkları denetimlerde, sürücüleri ve seyahat edenlerin  izin belgeleri, kimlikle ve HES kodları sorgulandı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada 'Koronavirüs salgının toplumun sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yöneltme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızının kontrol altında tutma amacıyla denetimler  gerçekleştirildi'

ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN

D-20 Karayolu Eyüpsultan İSTAÇ mevkiindeki otobüsle seyahat eden bazı vatandaşlar denetimler hakkında konuştu. Tokat'tan İstanbul'a gelen Kemal Tutku, i "Allah devletimizden razı olsun, yola çıkmadan önce testimi de yaptırmıştımö dedi. Nurcan Yücel ise uzun yoldan geldiğini belirterek "Cenazeden dönüyorum, mecburi bir gidiş-dönüş olmak zorundaydı. Mecbur kalmadığım sürece dışarı çıkmak istememö ifadelerini kullandı.

Görüntü dökümü

---------------------

Jandarma denetimi

Jandarmanın araç çevirmesi

Jandarmanın belge sorgulaması

Vatandaşlar ile röportaj

Genel ve detay denetim görüntüsü

Muhabir anonsu (Halil Sadri Yılmaz)


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma İstanbul HES Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title