Haberler

Paşinyan, Karabağ yenilgisi üzerine istifasını isteyen Rusya'ya sert çıktı: Kolaysa gelin Türklerle siz savaşın

Güncelleme:

Azerbaycan ordusu karşısında hezimete uğrayan ve ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalan Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya'dan gelen "İstifa et" çağrılarına sert tepki gösterdi. Paşinyan, "Kolaysa gelin Türklerle siz savaşın" dedi.

Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'ın Tovuz şehrinde sivil yerleşim birimlerini hedef alan saldırıları sonrası Azerbaycan ordusu, 27 Eylül'de başlattığı operasyonla karşılık vermişti. Operasyon kapsamında 27 yıldır işgal altında bulunan Dağlık Karabağ'daki birçok stratejik öneme sahip tepe, ilçe merkezi ve köy işgalden kurtarılırken, ağır kayıplar veren Ermenistan Rusya'nın arabulucuğunda ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalmıştı. Anlaşmaya göre Dağlık Karabağ bölgesi Azerbaycan'a bırakılmıştı.

Bu gelişmenin ardından Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan halk tarafından 'vatan haini' ilan edilirken, Rusya da Paşinyan'ın istifa etmesi yönünde baskı uygulamaya başladı.

PAŞİNYAN RUSYA'YA SERT ÇIKTI

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Dağlık Karabağ yenilgisi sonrası Rusya'nın istifa çağrılarına sert tepki gösterdi. Paşinyan, "Kolaysa gelin Türklerle siz savaşın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ermenistan Azerbaycan Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (83)

balkan kürdü....c.c.c:

türiye cumhuriyetinin başında başkan erdoğan değilde pısırık biri olsaydı çark tersine dönerdi bunuda kabul edelim.

189
52
yanıtYanıtla
He He:

Rahip Brunson kararında nasıl çark ettiğini gördük

yanıt2
yanıt0
Heavenley:

Aynen bro bende kürdüm oyum Erdoğan’a her zaman cesareti yeter

yanıt1
yanıt0
FARKLI:

Rusya Karabağ''dan sonra Ermenistan''ı da ele geçirmek istiyor. ! Karabağ''a Rus müdahalesi 10 Kasımda geldi. (Paşinyan''ın onayı da var. ) Üstünden, sadece 12 gün geçti. Bu süre içinde Erivan''daki hükümet karşıtı protestolar hiç bitmedi. Karşı sert müdahaleler de. ! Şimdi Paşinyan istifa eder giderse, Ne olur. ? Oturun düşünün. ! Ruslar''ı çok seviyor olabilirsiniz ama, Şimdi Paşinyan giderse, Pek yakında, İlham Aliyev de peşinden gider. ! Ruslar''ın şakası yok. O bölgeyi yeniden düzenleyecekler. !

22
83
yanıtYanıtla
Tuba:

Yaw he he

yanıt43
yanıt12
ahmet:

asıl bizim şakamız yok, Rusya eski sscb değil, hiç bir şey yapamaz. Türkiye varken Aliyeve kimse bişey yapamaz. zaten Rusya ekonomik olarak çökmüş durumda, bize sattığı doğalgaz ve s400 gibi silah satışlarıyla ayakta durmaya çalışıyor.

yanıt3
yanıt2
Yuksel:

He lo

yanıt0
yanıt0
Adanalı çocuk:

abi doğru söylüyür ha

yanıt1
yanıt1
Aaa:

Ne ictin sen...putinmi gonderecek aliyevi

yanıt6
yanıt1
gurbetci:

Türklerinde sakasi yok

yanıt5
yanıt0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title