Haberler

Akhisarspor karıştı

Güncelleme:

TFF 1'nci Lig'de sezon başından beri çalkantıların bitmediği Akhisarspor'da deplasmandaki 6-0'lık Ankara Keçiörengücü hezimetiyle kulüpteki krizler yine gün yüzüne çıktı.

TFF 1'nci Lig'de sezon başından beri çalkantıların bitmediği Akhisarspor'da deplasmandaki 6-0'lık Ankara Keçiörengücü hezimetiyle kulüpteki krizler yine gün yüzüne çıktı.

Ligde milli ara dönüşü 5 maçlık yenilmezlik serisini şok bir şekilde kaybeden Akhisar, sezonun ilk 9 karşılaşmasında kalesinde 7 gol görürken tek maçta 6 birden yemenin şokunu yaşadı. Akhisarspor, yaklaşık 4 yıl sonra 6 gollü bir hezimet yaşadı. Son olarak 2016-17 sezonunda Süper Lig'deyken 28 Ocak 2017'de oynanan maçta Galatasaray'a deplasmanda 6-0 yenildi.

Keçiören hezimetinin ardından teknik direktör Cem Kavçak'ın yerine basın toplantısına katılan Ercan Kahyaoğlu, "Kendi içimizde yaşadığımız ama şu anda paylaşamayacağımız sorunlar var" derken Cem Kavçak ise maç sonrası istifa ettiği haberlerini yalanladı. Kavçak, "Sosyal medyada istifa ettiğimiz yönünde yapılan haberlerin tamamı asılsızdır. Görevimizin başındayız. Gücümüzün yettiği kadar Akhisarspor için mücadele edeceğiz. Takımımıza faydalı olmadığımızı düşünürsek o zaman gereğini yaparız" açıklamasında bulundu.

Akhisarspor'da geçen sezondan beri paralarını almakta güçlük yaşayan oyuncuların moral çöküntüsünde olduğu öğrenilirken, kağıt üstünde başkan olarak Harun Eryüksel gözükse de perde arkasından kulübü yöneten Evren Özbey ve kardeşleriyle Teknik Direktör Cem Kavçak ve bazı futbolcular arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Menajerlik şirketleri bulunan Özbey kardeşlerin İstanbul'dan gelip kulüp yönetimini devralması tartışma yaratmıştı.

LUKAC AYNI HATAYI YAPTI

Akhisarspor'da Süper Lig'den beri 6 sezondur kadroda yer alan kaleci Milan Lukac, daha önce Galatasaray maçında yaptığı hatayı Keçiörengücü deplasmanında tekrarladı. Daha önce takımın Süper Lig'den düştüğü 2018-19 sezonunda 24 Şubat 2019'da oynanan Galatasaray deplasmanında 90+4'üncü dakikada ayağındaki topu kaptırıp gol yiyerek takımının 1-0 mağlup olmasına neden olan Sırp file bekçisi dün de henüz 17'nci dakikada Göksu'nun geri pasını ayağından kaçırıp kalesinde ilk golü gördü.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title