Haberler

Barcelona, Messi ve De Jong'u dinlenmeleri için Dinamo Kiev maçının kadrosuna almadı

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında yarın deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşacak Barcelona'da, teknik direktör Ronald Koeman'ın kararıyla Lionel Messi ve Frenkie de Jong maç kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör Koeman, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Messi ve de Jong'u Kiev'e götürmemeye karar verdik. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzdaki konumumuz oldukça rahat ve bu futbolcuların dinlenmesi gerekiyor. Onlar için dinlenme zamanı." şeklinde konuştu.

Diğer yandan Barcelona'nın hafta sonu Atletico Madrid'e karşı oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan Gerard Pique'nin durumuyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

PIQUE İÇİN KORKUTAN İDDİA

İspanyol basını, sağ diz ön çapraz bağları kopan Pique'nin 4 ila 8 ay sahalardan uzak kalabileceğini yazdı.

Pique'nin ameliyatına henüz karar verilmediği için Barcelona Kulübü resmi bir açıklama yapmadı.

Hollandalı teknik adam ise Pique'nin durumuyla ilgili "Çok tecrübeli bir stoperden konuşuyoruz. Bu yüzden çok önemli bir eksik. İlk önce futbolcu daha sonra takım, kulüp ve herkes için çok üzücü bir şey. Bunu kabul edip, soruna çözüm aramalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

SAKATLARIN SAYISI ARTIYOR

Barcelona'da ayrıca dizinden ameliyat edilen Ansu Fati'nin 4 ay, uzun süreli sakatlıktan çıkan Samuel Umtiti ile Ronald Araujo ve Sergi Roberto'nun da en az iki hafta daha sahalardan uzak kalması öngörülüyor.

Kaynak: AA / Spor

Lionel Messi Kiev Haberler

500

Yorumlar (3)

AFYONLU:

CRİSTİANO RONALDO DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU DİYENLER BEĞENSİN. . MESSİ DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU DİYENLER BEĞENMESİN. . HADİ ANKET BAŞLADI (RONALDO MU?) (MESSİ Mİ)

10
6
yanıtYanıtla
vb.:

yabancı futbolcu olarak dünyanın gelmiş geçmiş gelecek en iyi futbolcusu Cristiano Ronaldoooooooo bunun için ankete gerek yoktur. ayrıca messi ilk yirmiye bile giremez. anket iyi olmamış bence. messi barca dan başka yerde top oynamış barca gibi üst düzey yerde kılas futbolcular sayesinde yükselmiş beş para etmez bi futbolcu bence. iyi futbolcu olsaydı arjantin dünya kupasını alırdı vb.

yanıt0
yanıt1
Efe:

VB crisriano nun arkasında oyunculara bak birde messinikiler bak messini arkasın2010-2015 yılları arsında çok iyi oyuncular vardı cristiano nunsa 2010 madridinde mesut özil xabi alonso 2013 luka modric eklendi 2015 kross tam taruhini bilmemekle casemiro isco asensio 2019 da dybala rabiot ramsey pjanic gibi isimler var messini arkasında 2019 da özellikle orta sahada busqest vidal defansif oyuncular şunuda eklemek lazım cristiano real madridde slk,snt oynadı juventusda ise snt oynadı messi ise gf,sğk,snt ,oos oynuyor ve messi her sezon özlelikle cristiano dan daha verimli bir oyuncu messi gol hem asisst cristiano ise özellikle son 2 sezonda gol atıyor

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title