Haberler

Taksim'de maske takmadığı için ceza yiyen gençten ilginç tepki: İtiraz ederiz, olmazsa öteki tarafta görüşürüz

Güncelleme:

Taksim'de koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ve zabıta ekipleri maske takmayan kişilere 900'er lira idari para cezası uyguladı. Denetim sırasında bir vatandaş yazılan cezaya tepki gösterdi ve "Seninle görüşeceğiz, avukatlık ofisimiz var. İtiraz ederiz; olmazsa öteki tarafta görüşürüz" dedi.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Taksim İstiklal Caddesi üzerinde Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetim gerçekleştirdi. Denetim kapsamında zorunlu olmasına rağmen maske takmayan kişilere ekipler tarafından Umumi Hıfzısıhha Kanunu'na muhalefet suçundan 900'er lira para cezası kesildi. Denetimler sırasında maskesiz bir vatandaş isyan ederek polis ekiplerine zorluk çıkardı. Doktora gideceğini ve maske takmasının sakıncalığı olduğu söyleyen adam "Çantamda taşıyorum" diyerek cezadan sıyrılmaya çalıştı. Şahıs polis ekiplerine ise "ben buradan gideceğim" diyerek adresini vermek istemedi.

"İTİRAZ EDERİZ; OLMAZSA ÖTEKİ TARAFTA HABERLEŞİRİZ"

Diğer taraftan caddede maske takmayarak sigara içen bir genç ise, "Yasaklardan haberim yok. Ben haber izlemem. 5,10 TL için sıkıntıya girmem yaptığın ayıp" diyerek şaşkınlık oluşturdu. Bunun üzerine genç, polis ekiplerine ceza tutarını sordu. Polis ekipleri ise 900 TL ceza yazıldığını söyleyince genç polise yönelik, "Seninle görüşeceğiz, avukatlık ofisimiz var. İtiraz ederiz; olmazsa öteki tarafta görüşürüz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstiklal Caddesi Taksim Haberler

500

Yorumlar (9)

dadaş:

maske takmayarak diğer insanların hakkına giriyorsun bence sen hakkına girdiklerinle öteki tarafta görüş

7
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bunlara kovidden olenlerin olusunu yikatip mezarini kazdirma cezasi verilmesi gerekir Endonezya da oldugu gibi

6
0
yanıtYanıtla
MİNE:

O zaman birini öldüren ''ben de adam öldürmenin de suç olduğunu bilmiyordum'' desin. Var mı böyle bir şey? Sosyal medya hesabın da mı yok? Ben de tv izlemiyorum evde tv yok. Laptoptan dünyayı takip ediyorum ama. Sen cebindeki telefondan internette günde 1 kez haber sitesine de mi girmiyorsun? Sigara yasağı, maske takma zorunluluğunu bilmiyorsun, cezalardan da haberin yok. 5-10 lira diyorsun. Sen hangi ülkede yaşıyorsun?

3
1
yanıtYanıtla
SEMA:

AVUKAT OLMUŞSUNDA ADAM OLAMAMIŞSINN

4
0
yanıtYanıtla
öteki taraf gidipte gelen varmı:

öteki taraf gidipte gelen varmı

2
1
yanıtYanıtla
Toprak:

Hangi ülkede yaşıyosun ya. 5 lira onlira bana koymaz diyo. 900 lira cezası olduğunu duyuncada şaşıp kalıyo. Bide cennete gideceğini sanıyo zavallı. Sen önce bu dünyada nasıl yaşanır hak yenmez onu becer.

3
0
yanıtYanıtla
ERKAN:

ARTİST

2
1
yanıtYanıtla
NET:

Bence para cezası yerine, kimlik numaraları alınıp, covid e yakalanırsa tedavi edilmemeli. . harika bir çözüm . .

3
0
yanıtYanıtla
olamaz:

haber izlemiyorsan resmi gazatede mi okumuyorsun. ben her gün 5 çayımda okurum.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title