Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Güncelleme:

Son dakika: 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Dev karşılaşmayı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Genç hakem, kariyerinde ilk kez bir derbide düdük çalacak.

Süper Lig'de 10. hafta oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem olarak ise Turgut Doman görev alacak.

BU SEZON 4 MAÇ YÖNETTİ

Numanoğlu, bu sezon orta hakem olarak 4 kez görev aldı. Genç hakem, Göztepe - Denizlispor, Kayserispor - BB Erzurumspor, Galatasaray - Alanyaspor ve Trabzonspor - Kasımpaşa maçlarını yönetti. Numanoğlu, 30 Ekim'den sonra ilk kez orta hakem olarak görev aldı.

Genç hakem, kariyerinde ilk kez bir derbi mücadelesinde düdük çalacak.

Süper Lig'in 10. haftasındaki maçları yönetecek diğer hakemler şöyle;

27 KASIM CUMA

19.30 MKE Ankaragücü-Trabzonspor: Mustafa Öğretmenoğlu

28 KASIM CUMARTESİ

13.30 Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor: Ali Palabıyık

16.00 Medipol Başakşehir-Yukatel Denizlispor: Arda Kardeşler

19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray: Atilla Karaoğlan

29 KASIM PAZAR

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fraport TAV Antalyaspor: Ali Şansalan

16.00 Aytemiz Alanyaspor- İttifak Holding Konyaspor: Bahattin Şimşek

16.00 Kasımpaşa-Gençlerbirliği: Mete Kalkavan

19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş: Tugay Kaan Numanoğlu

30 KASIM PAZARTESİ

19.30 Demir Grup Sivasspor-Göztepe: Serkan Tokat

19.30 Hes Kablo Kayserispor-Fatih Karagümrük: Alper Ulusoy

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bora Füzesi Fenerbahçe Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

KRAL 01 06 34 35 47 55:

başakşehir salı günü ingiltereye giderek şampiyonlar ligi maçına çıktı , aynı gün fb de kendi evinde sivasla ziraat maçı oynadı. gel gelelim ingilteren gelen başakşehir cumartesi maç yapıyorda fb neden pazar günü yapıyor. . fb maçını cumartesiye alsalardı da deplasmandan ingiltereden gelen başakşehiri pazar gününe alsalardıya. . ne o kıyamet mi kopardı ? beinsports zarar mı ederdi. . birde uyduruk bir hakem vermişler aman fb''ye hata yapmamayım edasıyla maç yönetecek. ahanda buraya yazıyorum

4
4
yanıtYanıtla
fenerly:

eeee sonuç ? ne demeye getiriyorsun yani sonucu ? derbiler aksi durum olmadıgı sürece Pazar akşamları oynanır. Bilmiyorsan öğren

yanıt1
yanıt2
haklı:

tiner cekmeyi bırak anladığın şeyden konus sepet

yanıt0
yanıt1
Behçet:

Şimdiden geçmiş olsun besiktasimiza hakem yunanasilli bir Rum.....

5
2
yanıtYanıtla
jaklı:

demekki sende malsın. . Lan sizi paraylamı verişyorlar

yanıt0
yanıt1
FB:

arkadaşlar sanki cüneyt çakır gelse 10 numara maç yönetecek, futbol kazanmaz ama mhk bir hakem kazanır :)

6
1
yanıtYanıtla
gs li:

yeni hakemimizin ilk sınavı insallah görevini layıkıyla yapacağından eminim ilerde çok faydasını görcez

4
3
yanıtYanıtla
AlpBjk:

Yeni bir Palabıyık vakası bizleri bekliyor. Genç, tecrübesiz bir hakemi böyle maçta seyirci olmasa bile atmosfer etkiler.

5
2
yanıtYanıtla
kaplan:

Her hakemin bir ilk derbisi olmuştur. memlekette kimse hakem beğenmiyor futbolcuya milyonları dökün oynamasın maçı kaybedincede hakem bizi sattı oluyorgaliba hakemler türkiyede günah keçisi :D :D

5
0
yanıtYanıtla
ağır fenerli:

eveeet şimdiden kanser dolu bir maç izlemenin keyfini varın gençler :D

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title