Haberler

Kırıkhan'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Güncelleme:

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli Ceyhan ilçesindeki işletmelerde çalışan kadınlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri gözetilerek eğitim verdi, kadınlara çiçek sundu.

Hatay'ın Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan başkanlığında düzenlenen toplantıda, kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için çalışmaların daha sık yapılacağı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Meydanı'nda stant açılıp broşür dağıtıldı.

Altınözü'ndeki etkinlikte ise Kaymakam Bülent Uygur'un da katılımıyla Pazar Caddesi'nde stant kurulup kadınlara broşür ve çiçek dağıtıldı.

Dörtyol'da da ilgililer tarafından kadınlara broşürler dağıtıldı.

Mersin

Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı başkanlığında toplantı düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Hükumet Konağı önünde açılan stantta polis ekiplerince bilgilendirme yapıldı.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlığında düzenlenen toplantıda fikir alışverişi yapıldı.

Silifke Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki çeşitli noktalarda kadına yönelik şiddete karşı broşür dağıttı.

Osmaniye

Düziçi Kaymakamlığı tarafından koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Mutlu Almalı, toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla alınan tedbirlere kararlılıkla devam edilmesi, ilgili kurumların ve kolluk birimlerinin mevzuatta verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmesi hususunda talimatlar verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title