Haberler

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı seçildi

Güncelleme:

MasterChef Türkiye, dün akşam 108. bölümüyle ekrana geldi. Takım dokunulmazlığını kazanmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, Sefa'nın hazırladığı zeytinyağlı menüsünü yapmaya çalıştı. Oyunların sonunda ise haftanın ilk eleme adayı seçildi.

Kaptanlar düellosunu kazanarak elde ettiği avantaj ile karşı takımdan önce menüyü yapan Sefa, oyunda da düellolardaki eşleşmeleri de belirledi. Şeflerin verdiği süre sonunda tadım aşamasına geçildi. Şeflerin ortak kararıyla dokunulmazlığı kazanan Sefa'nın kaptan olduğu kırmızı takım oldu.

7. KEZ DOKUNULMAZLIK KAZANDI

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden mutfağa girdi. Bu oyunda yarışmacılardan Danilo Zanna'nın imza tabağı 'kış bahçesi' yapılması istendi. Bireysel dokunulmazlığı kazanmak isteyen mavi takım yarışmacıları Serhat, Uğur, Ebru ve Özgül tezgahların başına geçerek istenilen sürede yemeği yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat oldu. Serhat böylece 7. defa bireysel dokunulmazlığı kazanmış oldu.

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı seçildi

İLK ELEME ADAYI SEÇİLDİ

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı, mavi takımda yapılan oylama sonucunda belli oldu. Oylamada Ebru ve Uğur'a ikişer oy çıktı. Kurallar gereği eşitlik durumunda ise kararı kaptan verdi. Ancak kaptan olan Ebru kendisi yerine Uğur'un elemeye kalmasını istedi. Böyle haftanın ilk eleme adayı Uğur oldu.

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı seçildi

YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLDİ

Öte yandan çekimleri günler öncesinden yapılan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medya hesabından küfür ve hakaret dolu paylaşımlarından dolayı yarışmadan diskalifiye edildi. Sosyal medya hesabından Deniz'le ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir" demişti.

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı seçildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Deniz Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (18)

trk:

yaaa hani bu ugur tipi diskalifiye olmuştu . kimi kandırıyorsunuz siz yaaaa. . . acunun oyunları işte arkadaş . . adam dün baya yarışmada yarıştı. . .

2
10
yanıtYanıtla
beyinsiz trk:

haberi bi oku önce oku . canlı yayın mı bu .

yanıt1
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Hayırlı, bereketli cumalar. Güzellikler bizleri bulsun. :)))

2
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Hayırlı cumalar kara sevdam,Hamsi tavam.

yanıt1
yanıt1
Sw:

Sanada hayırlı Cumalar güzel kalpli tatlı kız. Rüknettin kızı rahat bırak, huzurevine git yaşlı nineleri ziyaret et.

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Oradakilerde Nukrettini sevmezler. :))

yanıt1
yanıt0
Sw:

O zaman tımarhaneye gitsin Rüknettin, oradakilerle iyi anlaşır, kafa yapıları aynı çünkü :)))))

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Yine de öyle demeyelim. Oradakiler de insan. ALLAH, Nukrettine utanma duygusu versin diyelim. :))

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Beni hamsi tavaya benzetmesi de ayrı komik. :))

yanıt1
yanıt0
IHTIYAR:

Sukurler olsun, bogun de mastersef ilen basladuk loo güne

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title