Haberler

İnternetten tanıştığı adama çıplak fotoğraflar gönderen evli kadın, aldattığı kocasına 30 bin TL ödeyecek

Güncelleme:

Evli olduğu halde internet üzerinden tanıştığı bir adamla duygusal ilişki yaşayan kadın, karşı tarafın sanal cinsel ilişki talebi üzerine çıplak fotoğraflarını gönderdi. Durumu öğrenen aldatılan eş boşanma davası açtı, mahkeme kadının kocasına toplam 30 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.

Ankara 16. Aile Mahkemesi'nde görülen dava dosyasına göre, bir kargo firmasında dağıtıcı olarak görev yapan G.B. ile S.B. 2018 yılında görücü usulü ile evlendi. Dava dilekçesinde yer alan iddialara göre, genç kadın kasım-aralık 2018 tarihinde habersiz bir şekilde evden çıkarak, garip davranışlarda bulunmaya başladı.

KAYINPEDERİNİ ARAYIP İMALARDA BULUNDULAR

28 Aralık 2018 tarihinde genç kadının kayınpederini arayan bir kişi, gelin S.B. hakkında bir takım imalarda bulundu. Kayınpedere gelen bu telefon aile içinde büyük tartışmalara yol açtı.

SANAL CİNSEL İLİŞKİ TALEBİNE ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIYLA KARŞILIK VERDİ

Hürriyet'in haberine göre; bunun üzerine koca G.B. eşiyle konuşarak bir sıkıntı olup olmadığını sordu. İddialara göre S.B. kocasına, "internet üzerinden tesadüfen tanıdığı rastgele biri ile irtibat kurduğunu, bu ilişkinin zamanla telefon üzerinden duygusal ilişkiye dönüştüğünü, bu kişinin kendisinden sanal cinsel ilişki talep ettiğini, kendisini tamamen çıplak fotoğraflayarak bu kişiye WhatsApp üzerinden gönderdiğini, kişinin elinde onlarca fotoğrafının olduğunu, sonrasından bu kişi ile görüşmekten vazgeçtiğini ancak kişinin kendisini bırakmak istemediğini ve bu yüzden elindeki fotoğrafları kayınpederine göndermekle tehdit ettiğini, fotoğraf konusunda hata yaptığını ve pişman olduğunu" anlattı.

TAM KUSURLU BULUNAN KADIN 30 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEK

G.B. bunun üzerine avukatı Mehtap Sakinci aracılığıyla Ankara 16. Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Avukat Sakinci dava dilekçesinde, olayda kadının tam kusurlu olduğunu, tarafların boşanmalarına karar verilerek, kocaya maddi ve manevi tazminat ödenmesini talep etti.

Mahkeme, evlilik birliğinin sarsıldığı gerekçesiyle tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme olayda kadını kusurlu bularak, eski kocasına 15 bin TL maddi, 15 bin TL manevi toplam 30 bin TL tazminat ödemesine de hükmetti.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (98)

CEM:

Allah cc. helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.

61
4
yanıtYanıtla
Seda ses:

Amin ecmain

yanıt15
yanıt1
Alper:

Boyle bir duaya bile olumsuz begeni veren olmus. . . ya aklim almiyor seytan olsa boyle bi duaya amin der bu sigirlar helal sut emmis biriyle Allah in bizi karsilastirmasi temmenisini begenmiyor . . , siz karsiniza haramzade bi kadin veya erkek mi cikmasini istiyorsunuz, , , ne kusbeyinli insanlar var Turkiye de yemin ederim. . .

yanıt15
yanıt1
Yahya:

Bu olay karısını ''aldattı'' diye öldüren kocalara ders olsun. Boşanma davası açarak tazminat hak edebilirisiniz. Kadını öldürmeye gerek yok.

48
13
yanıtYanıtla
yahyaymis:

hersey para mı? paradan daha önemli şeyler var hayatta

yanıt1
yanıt1
Atınç:

Dalga mı geçiyorsun? 30 bin TL tazminat!!! Bu mu lan aşifteliğin cezası? Erkeklere verilen cezalara bak birde. Bir de işin namus boyutu var. He sen bunu yazabildiğine göre o boyut seni alakadar etmiyor o ayrı.

yanıt5
yanıt0
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

Bütün kabahat kadınlara cıkar zati, karınızı evde doyursanız iki çift guzel kelam etzeniz, kolunusa dakıp gesdirsenis bakın bakalım kadın size nasıl davranıyo. Çok şükur Yarabbime.

16
45
yanıtYanıtla
BİNALİ İMAMOĞLU:

Ne yani,bir adam bunları yapmıyor diye kadının onu aldatması mi gerekiyor?-boşan, ne halt yiyorsan ye..Bu zihniyeti kiniyorum

yanıt25
yanıt8
Adamın Biri:

Doğru düzgün yazmayı bilmeyen ergence yazan birinin bunu yazması düşündürücü. . .

yanıt12
yanıt4
....:

Tam tersini erkek yapsa kadın kocasını duyursun güzel söz söylesin gönlünü hoş tutsun.....diye kadını da suçlayacak miydin

yanıt8
yanıt2
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title