Haberler

Ünlü modacı Rufat İsmayil, Menajerimi Ara dizisinde kıyafeti kötülendiği için suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Beyonce, Jennifer Lopez, Ashanti, Ariana Grande, Bebe Rexha gibi dünya yıldızlarının da modacısı olan Rafat İsmayil, kendisinden izinsiz şekilde tasarımının kullanıldığını, reyting uğruna senaryo gereği eserinin aşağılandığını, kötülendiğini ve bu yüzden itibar kaybı yaşadığını öne sürerek şikayetçi oldu. Modacı, dünyaca kabul görmüş tasarımının maddi ve manevi kayba maruz kaldığını ileri sürdü.

DİZİDE TASARIM KIYAFET BEĞENİLMEDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, modacının ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Terzioğlu'nun dizideki rolü gereği bir ödül töreninde giydiği elbise beğenilmedi ve oyuncuya değiştirmesi için baskı yapıldı. Kıyafetin kötü ve rüküş olduğunu söyleyen menajer ve oyuncuların ısrarı sonrası Terzioğlu'nun canlandırdığı karakterin kıyafeti değiştirildi.

Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!

ELBİSEM FASHION WEEK'TE SERGİLENEN ÖZEL BİR PARÇA

Savcılığa suç duyurusunda bulunan İsmayil, dilekçesinde elbisenin Fashion Week'te ünlü model Coura Sasha tarafından giyildiğini ve özel bir tasarım olduğunu anlattı. Modacı, kıyafetin, ünlü bir derginin kapak çekiminde de Ayşe Hatun Önal'ın üstünde olduğunu belirtti.

Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!Rufat İsmayil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burçin Terzioğlu Jennifer Lopez Dilek Yaman Beyonce Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (13)

MARADONA 07:

Bu kıyafet dünya tescilli miymiş? Kreasyonun adı: Turuncu Ayı sanırım

18
3
yanıtYanıtla
S.S:

BÖYLE POLEMİK YAPARAK KIYAFETİN REKLAMINI DAHA İYİ YAPTINIZ.

18
0
yanıtYanıtla
öxzlem:

neyine kızıosn ki susam sokağındaki hayvana benzemiş kadın elbise içinde. Buna laf edilmesi çok normal :D

12
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı Nine hatun:

Kızım deve kuşu gibi olmuşsun yakışmadı

8
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Minik kuş gibi

5
0
yanıtYanıtla
Minnoş mine:

Ahada size konu Bir Aydan fazla olmuştur dizideki konu Düşünmüşler taşınmişlar Tam zamanı Reklamlarrrr giriyor araya komik şaka gibi deyilmiHiççç fırsatı kaçırmıyorlar .

3
1
yanıtYanıtla
Kom:

Mini mini bir kuş donmuştuu, ekranda tüy dökmüştüü

3
0
yanıtYanıtla
Dilruba:

Kıyafet çok kötü herkes beğenmek zorundamı senin tasarimin diye bilmem nerede kim giymiş bana bedava versen giymem

3
0
yanıtYanıtla
Alikamil:

çok önemli bi konu.

2
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR SANATCI:

MANYAKMISINIZ LAN SİZ. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title