Haberler

Belirti göstermeyen korona vakalarının da açıklanmasıyla İstanbul trafik yoğunluğunda azalma görüldü

Güncelleme:

Belirti göstermeyen vakaların da eklenmesiyle günlük koronavirüs bilançosunda rakamların ulaştığı korkunç boyut, vatandaşı kendi önlemlerini almaya yöneltti. Bugün, normalde cuma sabah saatlerinde çok yoğun olması gereken İstanbul trafiğinde sadece %35'lik bir yoğunluk kaydedildi.

Uzun süredir tartışma konusu olan Türkiye'deki koronavirüs vaka sayıları, asemptomatik vakaların da açıklanmasının ardından korkunç bir boyuta ulaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki gün önce vaka ve hasta sayısı ayrımı yapmadan Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. İlk gün 28 bin 351 vakanın görüldüğü ülkemiz, günlük vaka sayısında dünyada 3'üncü, Avrupa'da ise 1'inci sıraya yükseldi.

VEFAT SAYISINDA REKOR KIRILDI

Dünkü koronavirüs tablosunda ise 6 bin 876'sı semptomatik olmak üzere toplam 29 bin 132 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 174 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 14, toplam hasta sayısı ise 474 bin 606'ya yükseldi.

Belirti göstermeyen korona vakalarının da açıklanmasıyla İstanbul trafiğinde azalma görüldü

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALDI

Daha önce sadece hasta sayılarını açıklayan Sağlık Bakanlığı'nın son düzenlemesiyle birlikte koronavirüs salgınının artış hızı vatandaşın gözünü korkuttu. İnsanların kendi önlemlerini artırmaya başlaması ile normalde cuma sabah saatlerinde çok yoğun olması gereken İstanbul trafiğinde sadece %35'lik bir yoğunluk kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (12)

Mhr:

Koca kafa yine yalanı basmış

12
19
yanıtYanıtla
Emine Gümüşkılıç:

sizi saygıya davet ediyorum pislik

yanıt6
yanıt3
Kağan:

bence herkes anadoluya geri dönmeli, ne var istanbulda keşmekeş trafik, kalabalık, stres, betonermeden başka?

13
3
yanıtYanıtla
heeee:

keşke bunu başarabilcek biri olsa kardes memlektett boşş boşşş

yanıt7
yanıt1
ff:

bunu baştan niye yapmadınız. .

13
1
yanıtYanıtla
Adam:

İşi olmayan sokakta ne işi var onu bir cozebilsek herşey duzelecekte

11
2
yanıtYanıtla
Hamza:

Çalışan kız kardeşlerimiz hariç şu her yerde gezen kızlarımız ve gençlerimize yasak gelirse en dibe iner virüs

yanıt0
yanıt0
DİLEK:

Peşin konuşmayın siz bir de istanbul da iş çıkışı akşam trafiğini görün. . . beylikdüzüne kadar

7
0
yanıtYanıtla
12345:

nasıl önemli bişey olmuş ya bu önlem yeter demekki.

1
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Her gun toplu tasima kullanarak ise gidiyorum ve sabahin erken saatinde cocuklu kadinlarin otobuate ne işi var. Otobuse biniyoruz kactane cocuk arabasi bebekler kucuk cocuklar nedir bu boyle anlamis degilim.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title