Haberler

Son Dakika! İkinci kez koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural yoğun bakıma alındı

Güncelleme:

Son dakika! İkinci kez koronavirüse yakalanan deneyimli teknik adam Yılmaz Vural tedavi altına alındığı hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Vural'ın entübe edildiği öğrenildi.

Türk futbolunun önemli isimleri arasında yer alan Yılmaz Vural yeniden koronavirüse yakalandı ve Kadıköy'de özel bir hastaneye kaldırıldı.

VURAL ENTÜBE EDİLDİ

Tedavisinin yapıldığı hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Vural, koronavirüs tedavisi prosedürleri kapsamında entübe edildi.

HAZİRAN AYINDA DA KORONAYA YAKALANMIŞTI

67 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Akhisarspor'un başındayken haziran ayında da koronavirüse yakalanmıştı. Tedavi süreci başarılı geçen Vural sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edilmişti.

Doğruluk Kontrolü
"Teknik direktör Yılmaz Vural'ın koronavirüse ikinci kez yakalandığı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Kasım ayında koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan Yılmaz Vural'ın haziran ayında da koronavirüse yakalandığı gündeme geldi Yoğun bakımda tedavi gören Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural, yaptığı açıklamada ''Yılmaz daha önce hiç kovid olmadı'' sözleriyle iddiaları yalanladı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Spor Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (33)

CAN DEP:

Cenabi ALLAH,tan acil sifalar diliyorum insallah bunuda atlatirsin Hocam..

20
4
yanıtYanıtla
Rafet:

Rabbim Yılmaz hoca ile birlikte Tüm hastalarımıza şifalar versin. Bu virüs illetinin, Ülkemizden ve dünyadan bir an evvel gitmesi için Allah yardımcımız olsun İnşallah.

17
2
yanıtYanıtla
Emir:

Sen virüs san. Aptal halkiz işte.

yanıt1
yanıt5
yetkin:

aminnnnnn INSALLAH tebure devam

yanıt1
yanıt0
Selim başkurt:

Entübe olması herşey bitti değil. Entübe nefes almasına yardımcı olmak. Entübelerin hepsi ölse günde 1000 kişi ölür. Allah şifa versin. Yılmaz hocanın akciğerleri sağlamdır sporcu adam. Toplar kendini. Allah şifa versin.

15
2
yanıtYanıtla
Cimbom:

Aha şimdi şapa oturduk iyileşen 4-5 ay sonra tekrar yakalanabiliyor demek korkunç bu salgın bitmez o zaman.Hocam seni seviyoruz sensiz bu ligler eksik olur bir an once iyileşmeni dilerim.Daha Fenerbahçe nin başına geçeceğiz unutma.Dayan.

15
2
yanıtYanıtla
Numan:

Hocam,dualarım siz ve diğer hastalarımız için. Çok geçmiş olsun.

15
1
yanıtYanıtla
Emsalettin:

Hocama geçmiş olsun! Allah şifa versin! Şimdi bu virüse yakalanan ikinci kez yakalanıyorsa demek ki virüse karşı bağışıklık falan kazanılmıyor! Bağışıklık kazanılmıyorsa aşı geliştirilmesinin hiç bir anlamı ve faydası yok demek ki! Yok eğer bağışıklık kazanılıyorsa yeniden yakalanma denilen şey virüsün aslında mutasyona uğramış başka bir formu demek oluyor ki; bu durumda da aşının bir faydası olmayacak anlamına geliyor! Bir sürü tutarsız açıklamalar var bu hastalıkta! Bizi kekliyorlar!

11
2
yanıtYanıtla
Ll:

6 ay bagisiklik suruyor

yanıt5
yanıt2
angaralı0606:

Güzel bir mantık yürütmüşsünüz, ancak konuya ''kekleme'' olarak bakmak yerine tıp ve bilim aleminin çare bulmak için çabası denemesi demek daha doğru sanırım. bazen bilim derhal çare bulamayabiliyor. Dünya zor bir dönemde. .

yanıt5
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title