Haberler

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yeni mektup: Sende beni öldürtebilecek yürek var mı bay Kemal?

Güncelleme:

Kamuoyunda "Af yasası" olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için danışmanı aracılığıyla yeni bir mektup yayınladı.

"BİR SÜRÜ İŞBİRLİĞİ YAPTIĞIN TERÖR ÖRGÜTLERİ VAR"

Kılıçdaroğlu'nun "Mafya bozuntusu 5 paralık adam" ifadesinden sonra gelen mektupta, "Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var" sözleri yer aldı.

Çakıcı'nın mektubunda yer alan ifadeler şu şekilde:

"FOX TV'de Sayın Kılıçdaroğlu şahsım ile ilgili yine bir şeyler zırvalamış. Bu ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor! Evet konuşuyor ama bölücülerin ağzıyla konuşuyor. 'Mafya bozuntusu 5 paralık adam' ifadesini kullanmış.

Ona soruyorum; PKK'ya, silahlı terör örgütlerine, Batı'ya ve üst akla hizmet eden Kemal Kılıçdaroğlu; bu millet senin kaç paralık adam olduğunu zaten biliyor. Sen bunu biliyor musun? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak PKK, silahlı terör örgütlerini ve FETÖ'cüleri savunuyorsun?

"PROVOKATÖRLÜK YAPACAĞINA DEVLETİ YÖNETENLERİ RAHAT BIRAK"

Ülkeni niye batılı ülkelere ve ABD'ye şikayet ediyorsun? Adamlık parayla ölçülmez. Bu millet her şeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı Bay Kemal? Bu zorlu süreçte provokatörlük yapacağına devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer.

"DENGESİZ KONUŞMALARLA SÜREKLİ DEVLETE ZARAR VERMEKTESİN"

Zaten kardeşin bile söylüyor "Akli sorunları var" diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah'a iman etmişsen Allah seni ıslah etsin."

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yeni mektup: Sende beni öldürtebilecek yürek var mı bay Kemal?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Alaattin Çakıcı Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (247)

Adil:

Çakıcı ölmüşsün ağlayanın yok. Karanlık Türkiye yıllarında birkaç faydan olmuş. Şimdi efendi efendi oturan faydalı olur. Eleştirdiğin kişi bir siyasetçi. Hem de Ülkenin eğitim düzeyi yüksek kesimden oy almakta.

117
108
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Hem de Ülkenin eğitim düzeyi yüksek kesimden oy almakta. HAHAHAAHHAA OYÜZDEN YILLARDIR İKTİDAR OLAMIYOR Bİ BİTMEDİNİZ BEE BU ÜLKEYE ZARAR VERMEKTEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ YOK DEVLET İSLAM DÜŞMANI CHP

yanıt61
yanıt88
Alper:

Hey gidi Türkiye. Ülkenin eğitim durumu yüksek kesiminden oy alıyor. İktidar olamamasının nedeni senin gibi ülkenin genel eğitim seviyesinin düşük olması sebebiyle yeter oya ulaşamıyor. Zaten iktidar olabilirse ülkede eğitim seviyesi 80. sıralarda değil 20. sıralarda olur.

yanıt49
yanıt25
oysa:

türkiye,,bir araştır seçmen partilerin oy veren eğitim durumu iki bütün pisliği senin gibiler yapıyo sonra başkasını kötülüyosun ve bunu müslümanlığa bağlıyorsunuz ve insan senin gibi biri müslümanım dediği zaman şeytan nasıl insan kalbine vesvese verdiğini fitneci

yanıt23
yanıt6
MUT:

Pardon! "Eğitim düzeyi yüksek kesimden oy mu alıyormuş?" ?? Ne kadar "geri tipler" var şu ülkede ?? Bu yüksek eğitimliler(!) Böyle bir komedyene mi bel bağlıyor. Yav bir akıllı düşünen yok mu aranızda... (Doğru düşüneniz olsa, doğru tarafa geçer zaten)

yanıt0
yanıt0
Murat:

LGBT destekçileri, atesitler, din düşmanları, Yahudiler, terör destekçileri ve bölücüler hepsi chp ye oy veriyor. Gerçekten eğitim düzeyleri tavan yapmış hepsinin.

yanıt6
yanıt7
GİRESİNLİ:

HİÇ BİR ZAMAN OY VERMESEM DE BİR SİYASİ LİDERİN BU DENLİ TEHDİT EDİLMESİ VE BUNA TÜM SİYASI CAMİANIN GEREKLİ TEPKİYİ GÖSTERMEMESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.

165
43
yanıtYanıtla
kahramanmaraşlı:

kemal kılıçdaroğlunun avukatımısın bende seni kınıyorum kılıçdaroğlu sana söylese öyle ne yaparsın

yanıt25
yanıt93
.......:

evet avukatı, okuduğunu anlamaktan yoksun musun adam oy vermesemde diye başlıyor tasvip etmiyom diyor.

yanıt59
yanıt9
Doğrukonusan:

Ne diyorsun la Maraşlı zirto adam mafyacilikdan hüküm giymiş Kılıçdaroğlu iftira mi atiyo yani sibop

yanıt0
yanıt0
Tüm 247 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title