Haberler

    Depresyon değil 'yüksek moda' hırkası!

    Güncelleme:

    Ne kadar bol o kadar iyi! Üstelik geçmişi, hatta büyükbabalarımızın stillerini hatırlatanlarsa çok daha havalı... Beğeni ve estetik algılarımızı sürekli değiştirmeyi başaran moda dünyası bu sezon genç stillere retro hırkaları ekliyor. Farklı tarzları ve zıt renkleri bir arada kullanmasıyla ünlü Gucci'nin kreatif direktörü Alessandro Michele düğmeli hırkaları bol denim pantolonlar ve desenli şallarla tamamlıyor. Ferragamo podyumlarında orduya 'selam duran' modeller karşımıza çıkıyor. Marni, deri pantolon ve bol kesimli gömlekleri hırkalarla tamamlarken Hermes kumaş pantolonların üzerine düğmeli ve yama desenli olanları geçiriyor.

    STİL ÖNERİLERİ

    Daha klasik görünmek için...

    En klasik hırka modellerinden biri düğmeli ve V yaka olanlar... Hırkanızla resmi ama aynı zamanda stil sahibi görünmek için düğmelerini kapatarak gömlek ve desenli bir kravatla tamamlayabilirsiniz. Fit kumaş bir pantolon, loafer ve hatta soğuk havalar için fular detayı da oldukça şık. Daha gündelik bir eşleştirme içinse V yakaları, bisiklet yakalı bir tişört ve denim pantolonlarla tamamlayın.

    Fark yaratmak için...

    Yamalı, etnik desenli hatta ekose hırkalar popüler olduğu kadar iddialı da... Desenli bir hırka tercih ettiğinizde siyah ve beyaz gibi nötr renkte düz bir tişört ve yine düz renkte bir pantolon seçebilirsiniz. Tercihe göre loafer ya da spor ayakkabıyla stilinizi tamamlayabilirsiniz.

    Birkaç beden büyükmüş gibi

    Size birkaç beden büyükmüş gibi duran, uzun, retro havalı, bol kalıplı olanlar bir adım öne çıkıyor. Böyle bir hırkayı yüksek moda podyumlarından ilhamla, bol bir denim ya da kargo pantolonla giyebilirsiniz. Böylece retro görünüme modern bir dokunuş katabilirsiniz.

    Hem blazer hem hırka

    Kumaş blazer ceketlerin resmiyetinden hoşlanmıyor, hırkalarıysa fazla salaş buluyorsanız triko blazer ceketler kurtarıcınız olabilir. Hem iş hem de gündelik kullanım için... Lacivert, siyah ya da gri gibi daha nötr tonlarda bir seçim yaparak hem gömlek ve kumaş pantolonlarla hem de jean ve tişörtlerinizle birçok eşleştirme yapmak mümkün.

    HER TARZA UYGUN

    V yakalı ve düğmeli hırkalar hem iş hem gündelik kullanım için uygun. GAP, 249.95 lira.

    Bol kesimli bu modeli lacivert denim pantolonunuz ve bisiklet yaka, beyaz tişörtünüzle eşleştirin. Zara, 399.95 lira.

    Etnik desenli ve bol kesimli bu hırka, tarzıyla fark yaratmak isteyenler için... Mudo, 187.49 lira.

    Stil sahibi, genç bir eşleştirme yaratmak için düğmelerini kapatmayın. Trendyolmilla, 99.99 lira.

    Tarçın tonları bu sene çok popüler! H&M'e göz atabilirsiniz. 199 lira.

    Şal yakalı, uzun ve salaş modelleri tercih edebilirsiniz. Colin's, 99.99 lira.

    Marin temalı, çizgili bir modelle tarzınıza farklı dokunuş ekleyebilirsiniz. Altınyıldız Classics, 169.95 lira.

    Klasik ve zamansız bu hırkayı Avva'dan seçtik. 179.99 lira.

    Mavi'de hem uygun fiyatlı hem de şık bir triko blazer ceket bulduk. 89.99 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hermes Marni Gucci Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title