Haberler

CNN Türk'teki tweet hatası alay konusu oldu! Canlı yayında Cemil Çiçekler karıştı

Güncelleme:

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e ait olduğu belirtilerek okunan tweetlerin Avukat Cemil Çiçek'e ait olduğu ortaya çıktı. Çiçek konuyla ilgili olarak "Resmen komedi" derken, olay sosyal medyada alay konusu oldu.

CNN Türk'te ekrana gelen ve Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında isim benzerliği nedeniyle yanlış kişinin tweetleri paylaşıldı.

HATA KİMSENİN DİKKATİNİ ÇEKMEDİ

Canlı yayın sırasında eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in tweetleri okunmak istenirken Avukat Cemil Çiçek'in tweetleri verildi. Yapılan bu hata yayın sırasında kimsenin dikkatini çekmedi.

Programda okunan paylaşım şu şekilde:

CNN Türk'teki tweet hatası alay konusu oldu! Canlı yayında Cemil Çiçekler karıştı

"KİMSE DE FARK ETMEMİŞ, RESMEN KOMEDİ"

Sosyal medya paylaşımları canlı yayında okunan ve durumu fark eden Avukat Cemil Çiçek ise "Bu hafta CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında TBMM Başkanı Cemil Çiçek olarak benim yazdığım tweetler okunmuş. Nedim Şener dahil kimse de fark etmemiş. Resmen komedi..." tweetiyle durumu takipçilerine açıkladı.

CNN Türk'teki tweet hatası alay konusu oldu! Canlı yayında Cemil Çiçekler karıştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Cemil Çiçek Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (30)

Gonya:

A.hakanın kendisi zaten bir hata

31
11
yanıtYanıtla
BİLEN:

ciddi program yapmak , çokomelliyle kikirdeşmeye benzemiyor

34
1
yanıtYanıtla
Zukzuk:

Hayati donmelerle dolu olan her 10 yilda bukelemun gibi siyasi gorus degistiren bir yalakadir Ahmet Hakan..

31
3
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Malumun ilanı bu. Türkiye de basının dediklerine asla inanmayın!

23
3
yanıtYanıtla
BUNLARDAN BIKTIK:

bilhassa son yillarda tv kanallarinda önceden ismini dahi duymadigimiz nerden geldikleri belirsiz habercilerle doldu tartisma programlarinda her seyin uzmani sabit fikirli ayni surat akademisyenler artik bikkinlik verdi inandiriciliklari kalmadi karsilikli önceden anlasmali konularla yalan yanlis söylemlerle milleti geriyor ve bölüyorlar aldiklari görev ve rollerle yaglamada bir birinle yarisarak bir yerlere yaranma göze girme adina adeta yalan yanlis iftira saptirma demeden beyin yikiyorlar.

20
5
yanıtYanıtla
svd:

bunlarla küselim.

yanıt2
yanıt0
Mücahid Esad Kayış:

Ne kadar boş insanlar yaptıkları tek şey halkı birbirine kin ve nefret ile doldurmak ah be Muhsin başkan neredesin senin gibi siyasetçi kalmadı

23
0
yanıtYanıtla
KATARA KATAR KATAR SATIYORLAR:

ahhh ah rahmetli Ecevitin KIYMETI bilinseydi bugün ARAPLARA avuc ACMAZDIK

yanıt14
yanıt4
Sana diyorum katar başlığı atan ırkçı seni.:

Ahh ahhh şimdi rahmetli Erbakan hoca olsaydı islam birliği kurulur senin gibi ırkçıları bu ülkeden def edip mutlu mesut yaşardık.

yanıt2
yanıt16
Vikiri:

Harcadilar yiğidi

yanıt2
yanıt1
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title