Haberler

İlçe girişini tutan jandarmadan sıkı denetim

Güncelleme:

İlçe girişini tutan jandarmadan sıkı denetim

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Malkara ilçesine jandarma ekipleri yoğunlaştırılmış Koronavirüs denetimleri kapsamında yolcu minibüsü, ticari taksi ve işçi servislerine yönelik HES kodu, maske ve mesafe denetimi yaptı.

Hayrabolu yolu Hacıevhat Mahallesi Erenler girişinde uygulama kontrol noktası oluşturan Malkara İlçe Jandarma ekipleri, özellikle yolcu minibüsü, ticari taksi ve işçi servisleri üzerinde covid-19 denetimi gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde, durdurulan araçlarda yolcuların HES Kodları olup olmadığı kontrol edildi. Ekipler yolcuların ve otobüs personelinin maske takma ve sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda da uyarılarda bulundu. Kurallara uyan şoför ve yolculara da teşekkür edildi.

Vatandaştan teşekkür

Maden ocağına işçi götüren Enes Kiremitçi, "Denetimlerden çok memnunuz. Hastalıktan korunmak için tedbirlerimizi almamız lazım. Hijyen, Maske ve Temizlik kuralarına dikkat ettiğimiz zaman her şeyi aşarız. Aracımızda bu kurallara dikkat ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tekirdağ Jandarma HES 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title