Haberler

'Dur' ihtarına uymayan motosikletli bir kişinin ölümüne neden oldu

Güncelleme:

Adana'da sokağa çıkma kısıtlamasında motosikletiyle uygulama noktasından kaçan sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarptı. Başını kaldırıma çarpan adam olay yerinde hayatını kaybederken, 246 metre sürüklenen motosikletli ağır yaralandı.

Kaza, saat 10.30'da merkez Yüreğir ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri 01 EZH 77 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü Kemal Erdi Şimşek, Hasan Şaş Bulvarı Karataş Caddesi'ne doğru kaçmaya başladı.

KAFASINI KALDIRIMA ÇARPTI

Karataş ilçesi yönüne doğru hızla ilerleyen Şimşek, bu esnada yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Tuğal'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Şimşek, kafasını kaldırıma çarparak ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

'Dur' ihtarına uymayan motosikletli bir kişinin ölümüne neden oldu

246 METRE SÜRÜKLENDİ

Sağlık ekipleri, Ahmet Tuğal'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şimşek ise ambulansla hastaneye götürüldü. Şimşek'in kullandığı motosikletin 246 metre sürüklendiği görüldü.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Hayatını kaybeden Tuğal'ın yakınları ise kaza yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Tuğal'ın damadı olduğu öğrenilen bir kişi, kayınpederinin cansız bedeninin görünce baygınlık geçirerek yere yığıldı. Tuğal'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

'Dur' ihtarına uymayan motosikletli bir kişinin ölümüne neden oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemal Erdi Karataş Haberler

500

Yorumlar (7)

dso:

Kaldırımdan, ters yöneden, yaya yolundan her yeden giden motorlara trafik polisleri ne zaman dur diyecek? kaç kişi ölecek? özellikle paket motorcular hiç bir kurala uymuyor

17
2
yanıtYanıtla
motorcu:

paket motorcular aralardan derelerden gitmeseler istanbul gibi büyük kentlerde kimse araç süremez trafiği tıkarlar. Suç onların mı yoksa patronlarının mı 5 dakikada gidecek bu paket diyor bir sürü de laf yiyorlar adam açlıktan ölecektik diye trip atıyor öbürü nerde kaldın diye :) Hergün kurye ölüyor onlardan haberin var mı 3 kuruş para kazanacağım diye. Paketçilerin adam öldürdüğü milyonda birdir.

yanıt11
yanıt5
YILDIRIM:

Bahsettiğiniz motorluların hepsi Kurye''dir. Yani Şu an bile bizlere evimizde iken İlaç, Yemek, Su vs gibi ihtiyaçlarımızı hızlı şekilde ulaştırmaya çalışan insanlardır. Kurala uymuyor dediğiniz Kurye kardeşlerimizden sipariş ettiğin yemek 10 Dk geç kalsa Kullandığın aplikasyondan düşük puan vermeyi yada sinirlenip sipariş verdiğiniz yeri Zırt Pırt aramayı biliyorsunuz. Onlar işlerinden olmamak için sizlere hızlı hizmet etmek için kural dışı da olsa bunları mecburen yapıyorlar.

yanıt2
yanıt0
balkan kürdü...c.c.c:

şimdi bu motorlu kaçan vatandaşa polis ateş açıp öldürseydi kim suçlu olacaktı polis mi. . .

12
5
yanıtYanıtla
Cevap:

Sözde sokağa çıkma yasağı var. Biri motor sürer diğeri karşıdan karşıya geçerken ölür. Garip

2
2
yanıtYanıtla
1907:

Yanlış kişi ölmüş

0
0
yanıtYanıtla
Moto kurye:

Moto kurye demek köle demek patronların aç gozlerini doyurmak için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title