Haberler

Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü eşini görmüş

Güncelleme:

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oturan Melek İpek, ellerini kelepçeleyip sabaha kadar işkence ettiğini öne sürdüğü 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i 8 Ocak sabahı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

İpek olayın ardından jandarmaya teslim olurken kız çocukları C.D. ve İ.N. savcılık kararıyla Melek İpek'in anne ve babasının yanına yerleştirildi. Çocuklara bilgisayar alınan ve internet bağlatılan evde elektronik sistem üzerinden eğitimleri devam eden iki kız kardeşin bulundukları yerde mutlu oldukları görüldü.

KARDEŞLERE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR

Teyzesi Nimet Çelik ve anneannesi Hatice Çelik'in hem kişisel bakımları hem de dersleriyle yakından ilgilendiği iki kız kardeşe ayrıca psikolojik destek de veriliyor.

Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü eşini görmüş

ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ KORKUDAN AİLESİNE ANLATMAMIŞ

12 yıllık evlilikleri boyunca Melek İpek'in sürekli şiddete maruz kaldığını ve bunu ailesinden gizlediği ise jandarma karakolunda verdiği ifadede ortaya çıktı. Ablası Melek İpek'le kısa süreli görüşen Nimet Çelik sürekli şiddet gördüğü şeklinde ifadeyi görünce çok şaşırdığını ve ablasına sorduğunu belirterek, "Ablamla kısa süreli görüştüm ve bize neden söylemediğini sordum. 'Babanı, seni aileni öldürürüm' diye tehdit etmiş o yüzden Melek bu durumu bize anlatmamış" dedi.

"RAMAZAN İPEK MELEK'İ MEZARDAYKEN BİLE TEHDİT EDİYORMUŞ"

Melek İpek'in avukatlarından Hüseyin İlerioğlu, en son dün görüştüğü cezaevindeki Melek İpek'in kızlarını çok özlediğini ve psikolojisinin yerinde olmadığını anlattığını ifade etti. Melek İpek'in rüyasında Ramazan İpek'i gördüğünü de aktaran Avukat İlerioğlu, "Rüyasında mezara ziyarete gitmişler ve Ramazan İpek, Melek'i mezardayken bile tehdit ediyormuş. Hala bir travma içerisinde. Kendisine en çok üzülenin babası Menderes Çelik olduğunu söyledi. 'Dışarıda cezaevinden daha çok tutsak haldeydim' dedi. Her konuşmada gözleri doluyor" diye konuştu.

"OLAY HİSSETTİRİLMEMEYE ÇALIŞILIYOR"

İlerioğlu, tutuklu Melek İpek'in en kötü kararda dahi elektronik kelepçe ile en azından çocuklarının başında olması gerektiğini ve kısa sürede tahliyesini beklediklerini kaydetti. Avukat İlerioğlu, "Çocuklar daha önceden beri anneannesi ve dedelerinin yanında olduğu için savcılık buraya verdi. Çocuklara olay hissettirilmemeye çalışılıyor. Bilgisayarları ve internetleri var. Evde derslerine devam ediyorlar. Psikolojik destek veriliyor" dedi.

KURBAN İLE İLGİLİ AYETLER DİNLEMİŞ

Ramazan İpek'in olay gününden bir gece önce internetten kurban ile ilgili ayetleri dinlediğini de ifade eden avukat Hüseyin İlerioğlu, "Bu kayıtlar telefonda sabit. Melek Hanım ile aynı odada otururken hiçbir sebep yokken 'boşanalım mı?' diyor. Bu durumda Melek Hanım korkudan 'Sen bilirsin?' diyor. Sonra Melek İpek'i diğer odaya gönderip yivli av tüfeğiyle gelerek odanın kapısı önünde 'Kelime-i Şahadet getir' diyor. Bu neden denir? Öldürme kastıyla. Ateş edince çocukların üzerine kapanmış ve silahtan çıkan kurşun camdan dışarı çıkmıştır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melek İpek Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (41)

acındırmanın lüzumu yok:

nefsi müdafa yok ortada. adam eve gelir gelmez çekmiş vurmuş. geçen bi kadını kurtarmak için zibidiyle boğuşan genç bundan daha masum. çünkü boğuşma esnasında oluyor ne oluyorsa. ama burada tasarlamış eve gelince çekmiş burmuş.

7
42
yanıtYanıtla
Yy:

Yarın bir gün seninde başına gelebilir boş konuşma boş insan

yanıt0
yanıt0
!!!:

meşru müdafaa için daha başka neler yaşaması gerekiyor? Ölen kişinin yakınısın sanırım. . .

yanıt14
yanıt2
Neyin kafasi:

Ortada nasıl nefsi müdafaa yok? Bütün gece işkence uyguluyor. Bir cok Kez kocası olacak adam tarafından ölüm ile burun buruna geliyor. Dışarı çıkıp eve geri geldiğinde adam ölüm tehditleri ile tekrardan öldürmeye yelteniyor. Kurban ayetleri dinlemek nedir acaba? Planlı cinayete teşebbüse girmiyor mu bu??? Kadir şeker ile bu kadının yaşadıkları aynı durum değil kıyaslanamayacak bir durum.

yanıt6
yanıt2
?:

Seninde birisi kafanı gözünü patlatsın nefsi müdafanın uygulamalı şeklini anlarsın diye düşünüyoum.

yanıt3
yanıt0
benanlamam:

doğru . kanunen ağır ceza alacak. eğer şiddete 12 yıl boyunca uğradıysan bunu belgelemen veya şahitlerle desteklemen gerekir. son olayda şiddete uğramış, raporla belgeler fakat meşru nefsi müdafa sayılamaz. olay anında vurmamış. bu olayda minimum ceza 10-15 yıl olarak belirlenecektir tahminim . olayın vicdani ve dini tarafını katil kadın artık bu süre içinde değerlendirecektir tekrar tekrar.

yanıt0
yanıt0
danu:

inş ceza almaz adam hakettiğini bulmuş

22
2
yanıtYanıtla
.:

ilk olarak çocukların ve kendinin soyadını değiştirmeli öldürdüğü mahlukla aynı adı kullanmamalı

16
0
yanıtYanıtla
ORHAN:

islamda evlılık varsa bosanmada var. zorbalık olmaz bence esınden sıddet gorenler parmagını kaldırsın bosanma kolay olmalıdır zorlastırmamak lazım

9
2
yanıtYanıtla
Bakkal LÜTFÜ:

İşin sonuna bak sen. Uğruna tıp okumaktan vazgeçersen döverler de söverler de

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title