Haberler

Ampute Milli Futbol Takımı'ndan BBP Genel Başkanı Destici'ye ziyaret

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sporcuları karşılaması TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik'in teşekkür konuşması İrfan Çelik'in BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye plaket ve futbolcuların imzalarının bulunduğu forma takdim etmesi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin futbolculara kalem...

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sporcuları karşılaması

TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik'in teşekkür konuşması

İrfan Çelik'in BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye plaket ve futbolcuların imzalarının bulunduğu forma takdim etmesi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin futbolculara kalem hediye etmesi

TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik'in konuşması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin konuşması Ampute Milli Futbol Takımı'ndan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye ziyaret

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici :

"Ampute Futbol Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu dönem hepimiz televizyon başına kilitlendik ve final maçını saatini beklemeye başladık. Sahada İstiklal Marşı'mızı okuttular. Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdılar"

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İdari Asbaşkanı İrfan Çelik:

"Ampute Futbol Milli Takımı'mız ile ilgili kendilerinin duyarlı davranışları, özellikle Mecliste bizleri gündeme getirmeleri bizleri memnun etti. O açıdan kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum"

ANKARA (AAA) - Ampute Futbol Milli Takımı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

BBP Genel Merkezi'ne gelen Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) İdari Asbaşkanı İrfan Çelik, Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, futbolcular Bülent Çetin, Şeyhmus Erdinç, Okan Şahiner, Savaş Kaya, Kemal Güleş ile Feyyaz Gözüaçık'ı, Mustafa Destici karşıladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ampute Futbol Milli Takımı'nın Türkiye'nin gururu olduğunu belirterek, "Sporcularımız hem cephede kahramanlar, hem sahada kahramanlar. Allah hepsini var etsin. Cephedeyken de gurur duyduk, sahadayken de. Orada da ay-yıldızlı bayrağımıza sonuna kadar, kanları pahasına sahip çıktılar. Bu vatan, onlar gibi gazilerimizin, şehitlerimizin fedakarlıklarıyla var oldu ve inşallah kıyamete kadar da bağımsız, hür ve güçlü bir şekilde var olmaya devam edecek." diye konuştu.

Ampute Futbol Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu dönem tüm ülkenin televizyonda maça kilitlendiğini anımsatan Destici, "Hem dünya ikinciliği hem de Avrupa şampiyonluğu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Özelikle Avrupa Şampiyonu olduğu dönem hepimiz televizyon başına kilitlendik ve final maçını saatini beklemeye başladık. Sahada da İstiklal Marşı'mızı okuttular. Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdılar. Ülkemize bu başarıdan sonra bir de dünya şampiyonluğu kazandıracaklarına yürekten inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik ise Türk sporuna hizmet etmekten gurur duyduklarını belirterek, Mustafa Destici'ye ilgisi ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Destici'nin her zaman kendilerine destek olduğunu anlatan Çelik, "Ampute Futbol Milli Takımı'mız ile ilgili kendilerinin duyarlı davranışları, özellikle Mecliste bizleri gündeme getirmeleri bizleri memnun etti. O açıdan kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ülkemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı da kendisine başarılar diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

TBESF'nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Destici'ye bilgi veren Çelik, şunları kaydetti:

"Federasyonumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı'mıza bağlı 64 federasyondan biri. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde ayrıca 21 branşımız daha var. Bütçemiz bakanlıktan karşılanmakta. Ama biz zaman zaman sponsorlar aracılığıyla da faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Aktif olan branşlarımız daha çok ampute futbol ile tekerlekli sandalye gibi birkaç branş. Ampute Futbol Milli Takımı'mız dünya ikincisi ve Avrupa Şampiyonu oldu. Bu yıl yine eylül ayında Avrupa Şampiyonası yapılacak. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şampiyona da inşallah tekrar kupayı almayı hedefliyoruz."

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ise BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye desteklerinden ötürü teşekkür ederek, Avrupa şampiyonluğundan sonra dünya şampiyonu olmak istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye plaket ve futbolcuların imzalarının bulunduğu forma takdim etti. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise asbaşkan ve futbolculara kalem hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title