Haberler

Bu kez yağacak sanki! İstanbul'un yanı başındaki Bolu tamamen beyaza büründü

Güncelleme:

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, cuma gününe kadar sıcaklıkların 15-16 derece düşeceğini belirterek, Avcılar, Beylikdüzü, Esenler, Başakşehir ilçelerinde kar yağışının görülebileceğini söyledi. Sürmeli, kar yağışının Marmara Bölgesi'nin genelinde, İç Ege ve Batı Karadeniz'de gerçekleşeceğini kaydetti.

BOLU'DA KAR BAŞLADI

Öte yandan bu sabah Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu geçişinde kısa süreli kar yağışı etkili oldu. Yağış ulaşımı etkilemezken bölgedeki yeşil alanlar beyaza büründü. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Bakacak, Seymenler ve Elmalık mevkilerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

İstanbul'un yanıbaşındaki kentimizde beklenen kar yağışı başladı

CUMA GÜNÜ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde bir güncellemeye gitti. Buna göre, cuma ve cumartesi günü İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Yağışların Pazar ve Pazartesi günü de aralıklı olarak sürmesi bekleniyor. Bugün ise Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Erzurum, Muş, Bingöl çevreleri ve Edirne'nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGE BÖLGE UYARI

Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyinin yüksekleri, Erzurum çevreleri ve Edirne'nin güney kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar olmak üzere İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Muğla'nın doğu ilçeleri, Giresun, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

FIRTINAYA DİKKAT

Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat), yüksek kesimlerde kısa süreli kuvvetli fırtına(90-120 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 7

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 14

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 19

Trabzon: Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 21

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı 6

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 14

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (29)

ANAKONDA:

RAHMETE BEYAZ KABUS DENİRSE CENABI ALLAH BİZİ BÖYLE MUHTAÇ EDER.

33
1
yanıtYanıtla
suskun:

yağsın yağsın maşallah bol bol yağsın memleket suya doysun Allahın izniyle inşallah

30
1
yanıtYanıtla
inanmayın:

bu kadar sıcak giden havalarda kar yağmaz sulu kar olur yada bir ince bir örtü şeklinde her şey yanlış yapıldı bir şehrin kapasitesini beş kat artırısanız herşey parelel gider işsizlik, kuraklık , trafik , betonlaşma , stres , huzursuzluk , gürültü , olaylar , derken iş çığrından çıkarda çıkar , ve insanlar nankörleştikçe Allah sularını çeker her şey çok açık ama konuşan yok . güya adı ilim adamı alim olup dini imanı para olan okadar susan varki sanki dilsiz şeytan olmuşlar.

15
4
yanıtYanıtla
Lork:

BEYAZ KABUS GELDİ MANŞETLERİ GÖRÜRÜZ YAKINDA BU İNSANOĞLU AKILLANMAZ BEREKET YAĞIYOR AMA SANKİ BELAYMIŞ GİBİ LANSE EDİLİYOR?

18
1
yanıtYanıtla
Dimi Ama:

Devletin hızlı bir şekilde kuraklik icin tedbir alması lazım acil ağaçlandırma ve şehirlerde boşa akan yağmur sularının baraj yataklarına ulaştıran su yolu sistemleri yapmaları lazım köprüden ve çılgın projelerden önce

11
5
yanıtYanıtla
AMA DİMİ:

Senin acilen akla ihtiyacın var

yanıt0
yanıt15
Berat Borat:

bah celi yi vu rac ak kimse yokmu la tr de adam yok memleketimizde adam

yanıt2
yanıt0
,,,:

Bolu istanbulun yanıbaşımı oluyor

15
0
yanıtYanıtla
kardan adamlardan bildiri:

L ütfen bizim adımıza konuşmayın istanbulun havası bize göre değil suriyeliydi , türmenistanlıydı , o suydu busuydu inşaatlarıydı betonlarıydı trafiğidi say say bitmeyen kalabalığa gelsek sanki kardan adam yapıcak yermi kaldı gelmiyoruz gelmiycez kardeşim , bizim adımıza konuşmayın , sizin kalabalığınız size yeter OKADAR .

10
2
yanıtYanıtla
Dilan:

İstanbul''un yanı başındaki kentin bir adı yok mu acaba?

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title