Haberler

Almanya Federasyonu'nun uzlaşma önerisini reddeden Mesut sayesinde F.Bahçe'nin borsadaki hisseleri arttı

Güncelleme:

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağına yönelik haberler, Alman basınında yer almaya devam ediyor. Federasyonun yeni başkanının Mesut'a milli takıma dönmesi için uzlaşma mektubu gönderdiği ancak 32 yaşındaki ismin reddettiği belirtildi. Öte yandan Mesut'un transfer haberleri, F.Bahçe'nin borsadaki hisselerinin değerini artırdı.

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberi Almanya spor gündemini sarsmaya devam ediyor.

Mesut Özil, Almanya Milli Takım formasını en son 27 Haziran 2018 tarihinde Güney Kore'ye karşı 2-0'lık skorla biten maçta giyerken, Almanya, ön eleme turuyla Rusya'da yapılan Dünya Kupası finallerine çıkmıştı.

Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, bugün manşetten verdiği haberde Almanya Futbol Federasyonu yeni Başkanı Fritz Keller'in Mesut Özil'e uzlaşma mektubu gönderdiğini ama şimdiye kadar yayınlanmasını istemediğini duyurdu.

MESUT UZLAŞMAK İSTEMİYOR

Gazete, 7 Ekim 2020'de Almanya'nın Köln kentinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile oynadığı ve 3-3 biten özel karşılaşma öncesi Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Fritz Keller'in Mesut Özil'e mektup gönderdiğini ortaya çıkardı. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ü kaynak göstererek verilen haberde Mesut Özil'in uzlaşmak istemediğini bildirdi. DFB Başkanı Fritz Keller'in teklifi kabul etmeyen Özil'in yaklaşımına saygı duyduğu vurgulandı.

Ayrıca gazete haberinde Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün "Başkanımızın Mesut ile temasa geçtiğini öğrendik. Bir araya gelinir, masaya oturursa çok mutlu oluruz. Mesut ile doğum gününde WhatsApp üzerinden zaten iletişim halindeydim, bana döndü ve teşekkür etti" şeklindeki açıklamasına da yer verildi.

Almanya Federasyonu'nun uzlaşma önerisini reddeden Mesut sayesinde F.Bahçe borsadaki hisseleri arttı

MESUT SAYESİNDE HİSSELER ARTTI

Öte yandan Mesut Özil, daha Fenerbahçe'ye gelmeden gelmeden kulübe kazandırmaya başladı. 1 hafta önce borsada 3.2 milyar TL olan Fenerbahçe'nin değeri 4.2 milyar TL'ye çıktı.

Posta'nın haberine göre; dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi tam bir hafta önce konuşulmaya başlanmıştı. Kulübü Arsenal ile son görüşmeleri yapan Mesut Özil'in önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Transferde yaşanan bu hızlı gelişmelerin ardından Mesut Özil, Fenerbahçe için ilk asistini yaptı.

REKOR TIRMANIŞ

Borsa İstanbul'dan işlem gören Fenebahçe hisseleri bir anda çıkışa geçerken, 3.2 milyar lira olan Sarı-Lacivertliler bugün 4.2 milyar liralık değere ulaştı.

MASKELER VE FORMALAR İÇİN HAZIRLIK

Bu arada Fenerbahçe yönetimi 30 TL'den satışa çıkacak olan Mesut Özil maskeleri ve formalar için çalışmalara başlamış durumda.

3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen yıldız futbolcunun gelişini dört gözle bekleyen Fenerbahçe taraftarının 400 bin adet forma satın alması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Almanya Haberler

500

Yorumlar (11)

SPİKER ÇOCUK:

MESUT KİM YA ? BİLDİĞİN ÇÖP 32 YAŞINDA GELİP 35 E KADAR YATIP PARA KAZANACAK FENER BU SENEDE ŞAMPİYON OLAMAZ HAHAHAHAHAA

4
30
yanıtYanıtla
Burak:

Catirdi sesin buraya kadar geldi....kiskanmayin sizinde olsun.puhahahaha

yanıt2
yanıt2
CEHALET:

Mesut kim mi? Sen futbol cahili olduğun için sana cevap yazmak bile israftır.

yanıt7
yanıt1
HARBİ ÇOCUK:

SALAKSIN Kİ :)

yanıt5
yanıt2
VERETER:

Vatanına faydası olmayan türkiyeye faydası olurmu ingilizler istemiyordu fc bayern niye almadı barcelona intermailand niye teklif yapmadı hurda olmuş mercedes tamiri çok pahalı fenerin parasına yazık zaten pandemi var seyirci yok eee para nerden gelecek vergilerden fenere yardım yapılacak herhalde

3
12
yanıtYanıtla
.:

mesutu milli takımdan reddeden aşşağılayan fatih terim ? adama çelimsiz ilk 11 e almam demiş sen olsan gider misin daha milli takımına az araştırın be

yanıt2
yanıt2
sayan:

iknici falcao geliyor.

3
10
yanıtYanıtla
cemal reis:

cok beklersin coooook

yanıt0
yanıt0
BİRİSİ:

FENEVE GELENİN FUTBOL HAYATI BİTER TIPKİ GELEN DİGER OYUNCULAR GİBİ.

1
8
yanıtYanıtla
Gerçek:

Milletin alın teri vergi paralarını hiç hak etmedikleri halde futbol federasyonu ve 4 büyükler yiyor. Haram zıkkım osun. Asla bu paraları bunlara peşkeş çekenlere hakkımı helal etmiyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title