Haberler

Karantinayı delmek isteyen kadın kocasına tasma takıp sokakta gezdi

Güncelleme:

Kanada'da koronavirüs kısıtlamalarını delmek için bir kadının başvurduğu yöntem şaşırttı. Kadın, ülkede dışarı çıkmak için yasal neden olan 'köpek gezdirmeyi' eşi üzerinde deneyerek, eşine tasma takıp sokakta gezdi.

Quebec bölgesindeki Sherbrooke kentinde yaşanan olayda, dışarı çıkmak için tek yasal neden olan 'köpek gezdirme'yi eşi üzerinde deneyen kadın, eşine tasma takarak, sokakta gezdi. Polisin kontrolüne denk gelen kadın, "Köpeğimi gezdiriyorum. Bu gayet doğal" ifadelerini kullandı.

ÇİFTE BİN 200'ER DOLAR CEZA

Sheerbrooke Polisi'nden Isabelle Gendron, yerel La Tribune gazetesine yaptığı açıklamada, çifte 1200'er dolar para cezası kesildiğini söyledi.

TEK YASAL NEDEN KÖPEK GEZDİRMEK

Quebec bölgesinde akşam 20:00 ve sabah 05:00 saatlerinde sokağa çıkma uygulaması başlatılmıştı. Ülkede uygulanan karantina kurallarına göre söz konusu saatlerde, evin yakınlarında köpek gezdirmek dışarı çıkmak için tek yasal neden olarak görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Quebec Kanada Haberler

500

Yorumlar (13)

Abdullah:

Aynısını bi erkek kadına yapsaydı ne olurdu sizce

31
3
yanıtYanıtla
Dr.M:

Aynısını adam kadına yapsa feministler çığlık çığlığa bağırırdı. . !

29
2
yanıtYanıtla
HH:

O ADAMIN TAA

23
2
yanıtYanıtla
yok artık:

hani insan hakları, hani erkek hakları, . . . . . bu bir kadına yapılmış olsa tüm dünya ayağa kalkardı. bu işin kadını erkeği olmamalı. şimdi erkek istiyordu diyecekler. . . . . . velev ki erkek istesin bu görüntü hakikaten insanlığın yerin dibine battığının resmidir. her açıdan insanlık bozulmuştur.

12
0
yanıtYanıtla
ali:

birzamanlar bende genc iken güzel bir kız gorduyumde söylerdim köpeğin olam beni gezdir diye . . . gibi ama bu haketen olmuş ya simdi gülmekten yanlış yazım hatası olmustur

9
2
yanıtYanıtla
Casper:

Dayi git senide gezdirsin:-)

yanıt2
yanıt1
osman dede:

nedir bu adana, dan çektiğimiz gözlerimde iyi görmüyor mevzuyu tam okuyamadım

5
3
yanıtYanıtla
ZZZ:

beni al kanadaya evinin içine bağla nolursun. . .

3
4
yanıtYanıtla
osman:

iyiki bizim ülkede degil yoksa ne dalga geçilirdi.

6
1
yanıtYanıtla
:

Hey ALLAH ım daha neler görecizz

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title