Haberler

4 katlı binanın çatısından düşen iki kardeş feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Van'da, uydu çanağını onarmak için bulundukları 4 katlı binanın çatısına çıkan iki kardeş, dengesini kaybederek düştü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan iki kardeş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Van'da meydana gelen korkunç olay, İpekyolu İlçesi Kevenli Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında yaşandı.

Yıldız Tekin (24) ile Cumali Tekin (21) kardeşler iddiaya göre uydu çanağını onarmak için bulundukları 4 katlı binanın çatısına çıktı. Uydu çanağını onardıkları sırada buzlanmanın meydana geldiği çatından iki kardeş dengesini kaybederek düştü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Binadan düşen Tekin kardeşler olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 2 kardeş kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı İpekyolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

Aylin aydın:

Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın kendim şahit oldum çok kötü oldum mekanları cennet olsun rabbim annesine sabır versin ????

54
2
yanıtYanıtla
Aylin''e Cevap:

Aylin, Van''da mı oturuyorsun? Ben de Kalecik Toki Konutlarında oturuyorum. Haberi okudum gerçekten çok üzüldüm. Çok acı bir olay. . Mekanları cennet olsun, geride kalanlara sabır diliyorum.

yanıt9
yanıt7
:

Gitti gencecik Canlar yazık ya çok üzücü işte ecel geldimi genç yaşlı demiyo alıp götürüyo mekanları Cennet olsun Ailesine bol bol sabırlar versin inşallah

38
4
yanıtYanıtla
...:

Cok cok uzuldum . Allah rahmet eylesin

31
2
yanıtYanıtla
dilek:

Tanrı''dan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Aileye de sabırlar diliyorum.

15
12
yanıtYanıtla
aa:

ömürleri bitmişşş çokkk zorrr belkide biri diğerini tutmak istemiştir kuzularrr ailesineee bolll sabır

21
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Allah Rahmet Eylesin.. TOKI ....Bina yapilirken Canak antenleri, Merkezi Dagitim Systemi ile yapilmasi standardi oldugunu biliyorum..Ayrica TOKI , Bina sakinlerinin Borclu olduklarini belirterek yonetimleri kendileri belirliyor diye de biliyorum..Yonetim ?? Cevap ve hesap versin..

19
3
yanıtYanıtla
Meltem:

Evet iki can gitti ama bence bu kevenli toki 1+1ler acilen devlet denetimi ve kontrolü altına girmezse daha çok can gidecek çünku devleti yeşil kartlılarA verdiği bu evler sahipsizlik ve bakımsızliklariylan tanınıyor .herkes biliyor ki çanak antenler asla catı damında olmaz ,ama o kadar varos bir yer haline çevrildiki oralar artik yaşanılacak bir yer olmaktan çıkmıştir.evet baş sağlığıda verelim ama devletten gelip bu evlere sahip çıkmasıni da isteyelim başka hayatlarda kaymasın

12
5
yanıtYanıtla
ebru:

ay çok üzücü

5
0
yanıtYanıtla
fethi:

doğuda biliyorsunuzki buzlanma var niye emniyetli iş yapmazsanız çok üzüldüm alara tafsilatını af etsin çok yazık bu genclere

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title