Haberler

Yılmaz Morgül doğum günü! Yılmaz Morgül kaç yaşında? Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül şarkıları nelerdir?

Güncelleme:

Asıl adı İbrahim Yılmaz Morgül olan ünlü ses ses sanatçısının doğum günü geldi çattı. Instagram üzerinden doğum günü kutlamalarını kabul eden Yılmaz Morgül doğum günü! Yılmaz Morgül kaç yaşında? Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül şarkıları nelerdir? sorularını merak ettirdi.

Ülkenin en renkli karakterlerinde biri olan ses sanatçısı Yılmaz Morgül 14 Ocak Perşembe günü yani bugün yeni yaşına bastı. Sevilen ses sanatçısına instagramdan kutlama mesajları gelmeye devam ederken, instagram hikayelerden, 'uyandığım her günüm, doğum günüm' mesajını verdi. Peki yeni yaşına 14 Ocak perşembe günü (bugün) giren Yılmaz Morgül doğum günü! Yılmaz Morgül kaç yaşında? Yılmaz Morgül kimdir?Yılmaz Morgül şarkıları nelerdir?sorularını sizler için cevapladık.

YILMAZ MORGÜL DOĞUM GÜNÜ! YILMAZ MORGÜL KAÇ YAŞINDA?

14 Ocak 1964 yılında dünyaya gelen Yılmaz Morgül bugün 56 yaşına girdi. Bugün 56 yaşına gren Yılmaz Morgül bir yandan gelen doğum günü mesajlarını kabul ederken diğer taraftan, 'uyandığım her günüm, doğum günüm', 'en değerli armağanım hayatım', 'benim dünyam temiz kalplilerin' mesajını sevenlerine iletti.

Yılmaz Morgül doğum günü! Yılmaz Morgül kaç yaşında? Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül şarkıları nelerdir?

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

İlkokul, ortaokul ve lise döneminde koro gruplarına giren Yılmaz Morgül, Sözer Yaşmut ve Feriha Tunceli'de musiki dersleri aldı. Ardından 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül,1955 yılında ilk albümü 'Elveda İstanbul' adında çıkardı. Yılmaz Morgül, Zeki Müren'in de seslendirdiği 'Bahçevan' adlı parçasıyla adını duyurmayı başarmıştır.

1996 yılına gelindiğinde ise cilt kanserine yakalanan Yılmaz Morgül, Amerika'da 7 yıl tedavi gördükten sonra sağlığa kavuştu. 2016 yılında katıldığı Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV2'de yayınlanan 'Survivor' programına katıldı ve rahatsızlığından dolayı Yılmaz Morgül'e özel izin verildi. Yine 2016 yılında yılında yayınlanan Rising Star Türkiye yarışmasında bu defa jüri koltuğuna geçmiştir.

Yılmaz Morgül doğum günü! Yılmaz Morgül kaç yaşında? Yılmaz Morgül kimdir? Yılmaz Morgül şarkıları nelerdir?

YILMAZ MORGÜL ŞARKILARI NELERDİR?

Elveda İstanbul (1995)

Yılmaz Morgül II (1996)

Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni (1996)

Masum Yalanlar (1997)

Olduğum Gibiyim (2000)

Türk Sanat Müziği Klasikleri (2001)

Can Parçam (2003)

Cennet (2005)

Türk Sanat Müziği Klasikleri (2008) 2CD

Yılmaz Morgül (2010)

Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur (2013- Single)

Yalnızlık Makamı (2015)

Yılmaz Morgül(2016)

Yılmaz Morgül Pop (2017)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yılmaz Morgül İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title