Haberler

Otlukbeli'de çatıları uçuran fırtınada, gencin köpeğiyle ölümden kaçışı kamerada

Güncelleme:

ERZİNCAN'ın Otlukbeli ilçesinde, dün öğle saatlerinde etkili olan fırtınada onlarca ev ve iş yerinin çatısı uçtu.

ERZİNCAN'ın Otlukbeli ilçesinde, dün öğle saatlerinde etkili olan fırtınada onlarca ev ve iş yerinin çatısı uçtu. Belediye hoparlörlerinden halka dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu. Fırtınanın etkili olduğu dakikalarda ekmek almak için fırına giden Tolga Özyürek (23) de belediye binasının uçan çatısı altında köpeği ile kalmaktan son anda kurtuldu. Özyürek ve köpeğinin kaçış anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Fırtına, dün öğle saatlerinde ilçe merkezi ile bazı köylerde etkili olurken, enerji nakil hatlarında hasara yol açtı. İlçe merkezinde bulunan belediye ve bazı kamu binaları ile evlerin çatıları uçtu. Dakikalarca süren fırtınanın ardından can kaybı veya yaralanma olmazken, belediye hoparlöründen halka dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı. 20'ye yakın binanın hasar gördüğü fırtınanın ardından AFAD ekipleri, ilçe ve köylerde hasar tespit çalışması başlattı.

Fırtınanın etkili olduğu dakikalarda, ilçe merkezinde oturan Tolga Özyürek, köpeği ile birlikte ekmek almak için evden çıktı. Özyürek, belediye binası önünden geçmek üzereyken, çatı uçtu. Özyürek, köpeği ile birlikte hemen kaçarak, canlarını kurtardı. Yere düşen belediye çatısı, park halindeki otomobilde ağar hasara neden oldu. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Özyürek, "Çiftçilik yapıyorum. Köpeğimle birlikte ekmek almaya gittim. Fırından ekmek alıp çıkarken belediyenin çatısından sesler gelip ve uçmaya başladı. O sırada ben ve köpeğim kaçmaya başladık. Çok korktum. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın" dedi.

Otomobilin sahibi Selim Ünlü de kendisinin fırında çalıştığını belirterek, "Aniden bir fırtına koptu. Çatı arabanın üzerine düştü. Allah'tan etrafında kimse yoktu. Buna da şükür" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Otlukbeli Hisarcık Fırtına Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title