Haberler

SATSO'dan uzaktan eğitim gören öğrencilere tablet desteği

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) Sakarya'da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilen 55 tablet bilgisayar, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) Sakarya'da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilen 55 tablet bilgisayar, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

SATSO'dan yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, eğitime verilen desteğin gelecek için önemli olduğunu vurguladı.

Salgın döneminin sağlık ve ekonomide olduğu kadar eğitimde de kendini gösterdiğine dikkati çeken Gün, "Bu süreçten en olumsuz etkilenenlerin başında da öğrencilerimiz gelmektedir. Milli Eğitim Bakanlığımız ve il müdürlüklerimiz eğitimin devamlılığını sağlamak adına çalışmaya devam ediyorlar. İş dünyası olarak bizler de bu süreçte eğitimin durmaması için destek olmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gün, TOBB öncülüğünde 81 ildeki 365 oda ve borsanın da iş birliğiyle başlatılan tablet bağışı kapsamında destek vermekten memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kampanya öncesinde valiliğimiz iş birliğinde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza 500 adetlik bir yardım gerçekleştirmiştik. Salgın gibi zor süreçlerde bile eğitimin aksamadan devam edebilmesi, ülkemizin ve dünyanın gelecek seyrini değiştirmede kilit rol oynuyor. Eğitim bizler için çok önemli ve bu süreçlerde 'biz' olma duygusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz."

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da salgın sürecinin eğitimde ve öğrenciler üzerinde hasar bırakmaması için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

İmkanı olmayan öğrencilere yeni olanaklar yaratılması gerektiğini belirten Durmuş, "Bu gibi durumlarda iş dünyamızın destekleriyle çocuklarımız uzaktan da olsa eğitime verimli şekilde katılma imkanı buluyorlar. Eğitime verilen her destek, bu ülkenin yarınlarının inşa edilmesine de destek vermektir. Bu düşünceli ve bir o kadar da önemli destek için TOBB başta olmak üzere SATSO'ya teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından 55 tablet, öğrencilere verilmek üzere Durmuş'a teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title