Haberler

Spil'de kar keyfi

Güncelleme:

MANİSA'da kar yağışı ile beyaza bürünen Spil Dağı'nı, kent sakinlerinin yanı sıra komşu il İzmir'den de birçok vatandaş ziyaret etti.

MANİSA'da kar yağışı ile beyaza bürünen Spil Dağı'nı, kent sakinlerinin yanı sıra komşu il İzmir'den de birçok vatandaş ziyaret etti. Beyaz örtünün tadını çıkaranlar kar topu oynadı, kardan adam yaptı.

Manisa'nın yüksek kesimlerinde dün gece etkili olan kar yağışında 1517 metrelik Spil Dağı beyaza büründü. Şehzadeler ilçesindeki Spil Milli Parkı'nda, Uludağ'ı aratmayan görüntüler oluştu. Her mevsim ayrı bir güzelliğin yaşandığı Spil'de karla birlikte seyrine doyumsuz manzara ortaya çıktı. Manisalılar kadar İzmirliler de kar hasretlerini gidermek için Spil'e koştu. Piknik alanında kar topu oynayan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

İzmir'den arkadaşlarıyla Spil'e gelen Erhan Delen (19), " İzmir'den geldik. Ömrüm boyunca kar görmemiştim. Buraya kar görmeye geldik. Kız arkadaşlarımızla geldik, takım olduk, şimdi kar savaşı yapıyoruz" diye konuştu.

İzmir'den gelen Sibel Bilir ise (20) " İzmir'den geliyoruz. İzmir çok sıcak. Burada kar yağdığını duyunca geldik. Arkadaşlarımızla çok eğleniyoruz" dedi.

İzmir'den dört kişilik ailesiyle Spil'e gelen Ayhan Durgun (43) ise oğlu Rüzgar ile yaptıkları kardan adama maske takarak, insanlara maske takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisa İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title