Haberler

"Bana şiddet uyguluyor" dediği eski eşinin saatler sonra morga gidip cesedini teşhis etti

Güncelleme:

Ordu'da Ayşegül S., dün boşandığı Engin Tombul'un kendisine şiddet uyguladığına yönelik röportaj verdi. Bu röportajdan saatler sonra Engin Tombul'un Ünye ilçesinde kazada öldüğü haberini aldı. Ayşegül S., morga gidip 3 çocuğunun babası, eski eşini teşhis etti.

Ünye ilçesinde yaşayan Ayşegül S., 2017 yılında kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Engin Tombul'dan boşandı. Ayşegül S., daha sonra velayetini aldığı 3 çocuğuyla birlikte ilçede kiraladığı başka bir eve taşındı. İlçede özel işletmede işe başlayan ve Valilik'ten yardım alan Ayşegül S., boşanmasına karşın Tombul'dan şiddet görmeye devam etti. Geçen yıl sokakta karşılaştıkları eski eşi Engin Tombul'un cam parçasıyla elini ve boğazını keserek yaraladığını söyleyen Ayşegül S., yaşadığı anları Demirören Haber Ajansı'na anlattı.

'Bana şiddet uyguluyor' dediği eski eşinin saatler sonra morga gidip cesedini teşhis etti

"SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜM"

Eski eşi Engin Tombul'un kendisini ölümle tehdit ettiğini ve korku içinde yaşadığını ifade eden Ayşegül S., "Boşanma sürecimiz devam ederken sürekli uzlaşma sağlanmaya çalışılıyordu. Ancak ben daha fazla dayanamadığım için yeniden birlikteliğe karşı çıktım. Sürekli şiddet gördüm. En son çocuğum küçükken bana vurmak isterken çocuğuma vurdu ve dişleri kırıldı. Halen çocuğum konuşma bozukluğu yaşıyor. 2017 yılında çekişmeli olarak sonunda boşandık. Ancak şiddet bitmedi. Sürekli şiddet gördüm. Çocuklarımı görmesine engel olmuyorum, ancak sürekli alkollü geldiği ve çocuklar görmek istemediği için sorunlar yaşıyoruz" dedi.

'Bana şiddet uyguluyor' dediği eski eşinin saatler sonra morga gidip cesedini teşhis etti

"ELİMİ VE BOĞAZIMI KESTİ"

Sokakta karşılaştığı eski eşinin elinden ve boğazından yaraladığını ifade eden Ayşegül S. "Boşandıktan sonra 2019 yılında kirada oturduğum eve geldi. Çöp atmaya giderken kapıda karşılaştık. Çocukları görmeye geldiğini söyledi. Ben de alkollü olduğu için buna izin vermedim. Elinde cam parçasına benzer cisimle boğazımı kesti. Kolumu çekti, kollarımı kesti. Polise haber verdim ancak polis gelene kadar kayıplara karıştı. Boğuşma sırasında ben de kafasına elektrik süpürgesinin sapıyla vurdum. Sonrasında o da beni şikayet etmiş. Bana 750 TL ceza geldi. Ona da 3 bin TL para cezası verildi. Para cezası çözüm değil. Ceza yediğinin akşamı yine kapıma geldi. Hesabını benden sordu. Ölümle tehdit etti. 'Ya benimsin ya toprağın' diyerek tehditler savurdu. Çarşıya ve işe farklı yollardan gidiyorum. Ne zaman nerede karşıma çıkacağı belli olmuyor. Artık kadına şiddetin son bulmasını istiyorum. Ben boynumda yara izi taşıyorum. Her aynaya baktığımda lanetle hatırlıyorum. Ben artık bunun kökten çözümünü istiyorum. Çok yoruldum" diye konuştu.

'Bana şiddet uyguluyor' dediği eski eşinin saatler sonra morga gidip cesedini teşhis etti

SAATLER SONRA ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

Ayşegül S.'nin verdiği bu röportajdan saatler sonra, dün gece Cevizdere Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu'nda E.D yönetimindeki 52 AF 713 plakalı hafif ticari araç, Engin Tombul'a çarptı. Engin Tombul, kaza yerinde yaşamını kaybederken, sürücü ise gözaltına alındı.Polis ekipleri, Tombul ailesi fertlerine ulaşamayınca Ayşegül S.'yi aradı. Acı haberle sarsılan Ayşegül S., kazanın ardından morga giderek 3 çocuğunun babası Engin Tombul'u teşhis etti.

'Bana şiddet uyguluyor' dediği eski eşinin saatler sonra morga gidip cesedini teşhis etti

"KADER BÖYLEYMİŞ"

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Ayşegül S., "Akrabalarına ulaşamamışlar, teşhis için çağırdılar, gittim. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kader böyleymiş; çocuklarım için cenazeye katılmayı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ünye DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (24)

ecel:

Allah a vereceği hesap büyük. işi zor. bu dünyada yaptıklarının hesabını verme zamanı.

16
4
yanıtYanıtla
davut:

zalimler için yaşasın cehennem

yanıt2
yanıt1
melek:

her nefis ölümü tadacaktır. ölmeden önce ölünüz.

yanıt4
yanıt2
Serco:

Dedikoducu millet belki sende daha azdir günag7.sizemi kalmis allah la arasindaki..

yanıt0
yanıt0
PUHAHA:

BÜTÜN CAHİL SÜMER MİTOLOJİSİNE TAPANLAR YİNE TOPLANMIŞ

yanıt0
yanıt0
nasıl mutlu oldum:

ölüme mutlu olunmaz ama şu kadın ve o üç yavru için gerçekten sevindim huzurlu yasarlar umarım belki yasasaydı onlara huzur vermicekti Allah''ın sevgili kuluymuş ablamız

18
0
yanıtYanıtla
karma:

denilen şey budur çocukların ve annenin nasıl bir rahatlama içerisinde olduklarını düşünemiyorum bile allah dördünün de yardımcısı olsun

16
2
yanıtYanıtla
i.çengel:

kadının adına sevindim. burda sevimlilik brakmamış.

13
0
yanıtYanıtla
beyin fakırı:

pisliğin biri eksilmiş. Allah kalanların yardımcısı olsun

13
0
yanıtYanıtla
Can:

Ne ilginç bir hayat bu dünyaya iyilik yapsaymış keşke bu haberden sonra bile bir kişi iyi anmayacak. İşte boşu boşuna bu dünyaya gelmiş biri .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title