Haberler

Bakan Koca'nın aşı teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs aşısı için teşvik paylaşımına ünlü sunucu Seren Serengil'in yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde 46 kiloya düşen ve sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil Bakan Koca'ya, "Ben çok korkuyorum bakanım bu aşıdan" dedi.

Türkiye'nin Çin'den satın aldığı CoronaVac aşısı, Sağlık Bakanlığı'na ait özel tasarlanmış iklimlendirme özellikli 'Aşı Nakil Aracı' ile İstanbul'da hastanelere dağıtıldı. Türkiye Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından acil kullanım onayı verilen aşı ilk etapta sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

BAKAN KOCA VATANDAŞLARI AŞIYA TEŞVİK ETTİ

Aşılama programının başlamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları aşıya teşvik etti. Bakan Koca paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın aşı için teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum

SEREN SERENGİL'DEN YANIT: AŞIDAN ÇOK KORKUYORUM

Bakan Koca'nın paylaşımını gören Seren Serengil'in yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 46 kiloya kadar düşen Serengil, Koca'ya, "Ben çok korkuyorum bakanım bu aşıdan" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

yarcan:

ömrün farklı boyda, farklı renkte aşı yemekle geçmiş korkmamışsında, korana aşısındanmı korkacaksın. . . güldürme bizi.

8
5
yanıtYanıtla
Gül:

Zaten yeni yila ulasamacagini söylemistin yalan cikti. Medyada boy vermek icin nefes alan gereksiz yaratik. Yahudi ailenin gelini degilmiydin???

3
5
yanıtYanıtla
aga:

bence tavsiye olsa da zorlama olmayacak norvec de 30 yakin gitti degisik ulke de benzeri sey oldu ustelik tam faydasi var mi bile de yok dersin isteyene eger istemez sonra yaptirmak ister ise o zaman bu para dersin insanlarin secme imkani olur zorla yap sana øzel kimlik deyip ne oldugu belli olmayan sey ise yada baska sorun olur ise ayni istanbul da herkes hes kod zorumlu deyip insanlara eziyet etmek gibi herkes cep mi alacak yada sistemi bilmek zorunda mi yada baska yerden gelen insanlar var

4
2
yanıtYanıtla
HAYA:

Korkunun ecele faydası yoktur. Ecel bir değişmez çünkü

4
2
yanıtYanıtla
0131:

korkma korkma , sen zaten yazin ölmeyecenmi yaptir gitsin belki faydasi olur. . . olmazsada ne yapalim. . . yani. . .

3
3
yanıtYanıtla
İ. Ç:

Benim elim hafiftir, ben yapıverem bakanımm

4
1
yanıtYanıtla
KEMAL:

SEREN , saçmalamalara devam et. . . . korkuyorsan vurulma. . . . zorla kimseyi aşılamıyorlar. . . . illa dikkat çekmeye çalışacan bir yerden

4
1
yanıtYanıtla
burak:

aşıdan korktuuğun kadar allahtan korksaydın dedikodu etmezdin

2
2
yanıtYanıtla
Salih sertkalaycı:

Şimdiki gündem elimizde olmayan aşıyı halka olun cagrısı yapan poltikacılar ünlüler hepsi cagrı yaparken halka olmayan aşıdan yapılıyorlar halk cagrıyı yapan iktidara sormazmı AŞI NERDE

3
1
yanıtYanıtla
Deli:

Bu farklı aşı istiyor kendini reklam yapmak içinde böyle yolu deniyor

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title