Haberler

Türk futboluna damga vuran G.Saray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, yıllar sonra günah çıkardı

Güncelleme:

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, 2016 yılında oynanan ve Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle futbol tarihine geçen Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği hatalı kararlar nedeniyle bordo mavili taraftarlardan af diledi. Bitnel'in açıklamaları sonrası bordo mavili taraftarlar, sosyal medyada eski hakeme tepki gösterdi.

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel tv 100'de yayınlanan ve yorumcusu olduğu "VAR Odası" programında Trabzonspor taraftarlarından özür diledi.

Bitnel, 2016 yılında oynanan ve Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle futbol tarihine geçen Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili, "Ben o müsabakada, o maçta en çok mağduriyet yaşayan ben ve ailem dedim. Ama verilen kararlardan dolayı üzülen taraftarlardan sadece onlardan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Deniz Ateş Bitnel'in bu açıklamaları, Trabzonsporlu taraftarların tepkisine maruz kaldı. Pek çok kişi, o anlara dair görüntüleri paylaştı ve tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan Twitter'ın gündeminde "tv100BOYKOT" etiketiyle birlikte "DenizAteşBitnel" ve "ErtemŞener" etiketleri de TT listesine girdi.

Türk futboluna damga vuran G.Saray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, yıllar sonra günah çıkardı

NE OLMUŞTU?

2015-2016 sezonunun 22. haftasında oynanan ve Trabzonsporlu oyuncuların 4 kırmızı kart gördüğü Galatasaray-Trabzonspor maçın son anları ilginç bir olaya sahne olmuştu. Hakem Deniz Ateş Bitnel'in 89. dakikada verdiği penaltı kararının ardından saha karışmış Cavanda ve diğer bordo mavililer hakem Bitnel'e büyük tepkide bulunmuştu. Bu sırada Trabzonspor oyuncusu Salih Dursun hakemin elinden kırmızı kartı alarak, Deniz Ateş Bitnel'e göstermişti.

Daha sonra itirazların ardından önce Cavanda daha sonra da Salih Dursun kırmızı kartla oyundan atılmış ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı maçı Trabzonspor 7 kişiyle tamamlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Salih Dursun Trabzonspor Galatasaray Deniz Ateş Haberler

500

Yorumlar (53)

Yorumcu:

Aralarındaki maçlara bakın genelde GS lehine kararlar ile TS mağdur edilmiştir. Ama TS larin büyük kısmı FB düşmanlığı yapar. Futbolcuları için biz genelde bonservis verip alırken bu yıl hariç GS genelde bedava almıştır. Yine düşmanlık FB ye. Demek ki deveye diken lazımmış.

25
18
yanıtYanıtla
EKREM Şahin:

Gs maçlarında hata yapıldığı için ama fener şike yaparak trabzonu mağdur ediyordu avanak

yanıt0
yanıt1
musti:

adamların şampiyonluğunu çaldınız, hala konuşuyorsu

yanıt0
yanıt1
Gs:

Yürüyün işinize hamsiler, sizden salataya soğan olmaz

12
25
yanıtYanıtla
Bedir saguer:

Adam gibi yorum yap terbiyesiz.

yanıt1
yanıt3
TS:

Siz gs liler trabzonsporun kini yemeden yabamıyorsunuz her zamanki gibi pırasacılar

yanıt0
yanıt0
cimbomlu:

La dogru karar verseydi ne olurdu cimbomu mu yenecekti hamsiler bos bos konusmayin.

13
24
yanıtYanıtla
TS:

La sizin bize başka türlü üstünlük kurma şansınız zaten yok pisicikler !

yanıt9
yanıt11
GS:

Son maçta da gördük kim kime nasıl üstünlük sağladığını.

yanıt6
yanıt5
TS:

Duydunuz mu bir pisicik miyavv dedi !!!

yanıt6
yanıt4
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title