Haberler

İki adamla aynı anda sözlenip, 60 bin TL dolandırdı: Ciddi düşünüyordum, evlenecektim

Güncelleme:

Mersin'de, akıllara Tosun Paşa filmindeki kız isteme sahnesini akıllara getiren 60 bin TL'lik dolandırıcılık olayında gözaltına alınan gelin adayı Y.S.'nin ifadesi ortaya çıktı. Y.S.'nin, olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek, "F.K.'yı ben hiç görmedim. V.T. ile de ciddi düşünüyordum, evlenecektim" dediği öne sürüldü.

Ankara ve Kırıkkale'de yaşayan 2 gencin ailesi, evliliğe aracılık ettiği belirtilen Ethem T. ile irtibata geçti. Ethem T., her iki aileyi de Mersin'de yaşayan Y.S. isimli kadın ve ailesiyle tanıştırdı. Damat adayları farklı tarihlerde gelin adayı Y.S. ile görüşüp evlenme kararı aldı. Ayrı ayrı zamanlarda Mersin'de Y.S.'yi, babası K.S.'den isteyen aileler, söz kesip nişan yaptı ve başlık parası dahil toplam 60 bin TL verdikten sonra memleketlerine döndü.

DÜĞÜN TARİHİNİ BAHANELERLE ERTELEDİ

İki gencin aileleri, kızın ailesinin çeşitli bahanelerle düğün tarihini ertelemesi üzerine Mersin'e gittiklerinde aynı adreste başka bir ailenin oturduğunu gördü. Telefonla da aileye ulaşamayan damat adayları ve aileleri, dolandırıldıklarını anlayarak polise şikayette bulundu. Polisin çalışması sonucu Y.S. adlı gelin adayı ve ailesi gözaltına alındı.

YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Polis ekiplerinin ağabey M.S. ile mağdur ailelere aracılık ettiği belirtilen Ethem T.'yi yakalama çalışmaları sürerken, gelin Y.S. ile annesi H.S.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Genç kadın ile annesi, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan gelin adayı, yüzünü de gizlemeye çalıştı.

''CİDDİ DÜŞÜNÜYORDUM''

Y.S.'nin emniyette verdiği ifadede olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek, damat adaylarından V.T. ile ciddi düşündüğünü ve evleneceğini söylediği öğrenildi. Gelin Y.S., ifadesinde, "M.K.'yı ben hiç görmedim. V.T. ile de ciddi düşünüyordum, evlenecektim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Zaza:

Hero hehe Gel bingölde yap dolandırıcilik ilk gün mercimeği fırına verir gönderirler seni =) =)

5
3
yanıtYanıtla
aa:

mersinde başlık parası yok bu kişiler mersine dışardan gelen dolandırıcılar

8
0
yanıtYanıtla
RIDO:

Bu tipler hala kandıracak insan buluyorlar ya ona üzülüyorum, biraz uyanık olun ya

6
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Bu insanları anlamıyorum hiç mi tanıdığınız kız yokta gidip aracı vasıtasıyla hiç tanımadığınız kızlarla evlilik hayali kuruyorsunuz.sonra sonu böyle hüsran olur.

6
1
yanıtYanıtla
Eskişehirli:

Arkadaşım bu kadar gözün kardimi keske bin TL verseydin bı gecede yatılı kalsaydın paran da boşa gitmezdi

6
1
yanıtYanıtla
Kadir:

Allah akil. Fikir versin ne mal insanlar var ya

4
2
yanıtYanıtla
Dragon:

Sorun aracılar yoluyla evlenmek isteyenlerde. Sana tanıdıkların kız vermiyorsa sen evlenme arkadaş sen arıza bir tipsin.

3
1
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Bunlar son on, on beş sene önce gelen CONOlar . Adana tarafından sürüle sürüle buralara kadar geldiler . Kanunu kuralı senden benden iyi bilen kişiler , cezada hafif gelecek para çok işleri çok güzel yaparlar . Kısacası elini verdiğin an kolunu bırak gövdeni götürürler . . . Mersin''imiz insanları naif ve misafirperver kişilerdir . . . Beleriz. En azından tantunimizi yer atomumuzu içersiniz . .

2
0
yanıtYanıtla
HK:

Balik parası da ne oli

2
0
yanıtYanıtla
KADo:

YANLIZ KADININ YANINDAKİ POLİSİN FOTODA PANTOLAN RENGİ PAVYON KIRMIZISI AMA VİDEODA OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ NORMAL LACİVERT KARGO TİPİ HANERLER COM HAYIRDIR NE YAPMAYA ÇALIŞIYON

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title