Haberler

Acı tesadüf! Muhtarlar aynı kaderi paylaştı, ikisi de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2016 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden muhtarın yerine seçilen Derviş Arslan da eski muhtarla aynı kaderi paylaştı. Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Pamukkale Mahallesi Muhtarı Derviş Arslan, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde 5 muhtar adayı arasından seçimi kazandı. Mahallede yaptığı çalışmalar nedeniyle halk tarafından sevilen Arslan, dün doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesaplarından da arkadaşları ile yakınlarının doğum günü mesajları paylaştığı Arslan, akşam evindeki kutlama sırasında kalp krizi geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Derviş Arslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yeni muhtar eski muhtarın kaderini paylaştı, kalp krizinden hayatını kaybettiİbrahim Yalman

DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Derviş Arslan için bugün mahalle mezarlığında cenaze töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, aile yakınları ve vatandaşlar törene katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Arslan'ın cenazesi, mahalle mezarlığında toprağa verildi. Mahallede yaşayan Mehmet Kıvılcım, muhtarın ani ölümünün kendilerini üzdüğünü belirterek, "Önceki mahalle muhtarımız da kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Şimdiki muhtarımız Derviş Arslan'ı da kalp krizi sonucu kaybettik. Bizi en çok üzen doğum gününde hayatını kaybetmesi oldu" dedi.

ESKİ MUHTARLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Arslan'dan önceki muhtar İbrahim Yalman da 5 Ocak 2016 günü, muhtarlık binasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yeni muhtar eski muhtarın kaderini paylaştı, kalp krizinden hayatını kaybettiİbrahim Yalman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (4)

Gülay:

Mekanın cennet olsun Derviş abi Allah Nilüfer arkadaşımıza ve geride kalan üç oğluna tüm sevdiklerine sabır versin inşallah

2
0
yanıtYanıtla
allah rahmet eylesin:

tahtalı köye transfer olmuş bizim başarılı muhtarlar yeni görevlerinde başarılar dileriz

1
0
yanıtYanıtla
ALİ DELER:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNİN BAŞI SAG OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Ah yalan dünya bir nefes alıp verecek kadar olan ömrümüz gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title