Haberler

Pompeo yeni istihbarat raporunu açıkladı, Vuhan'daki laboratuvarı işaret etti: Hayati bilgiler saklanıyor

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, koronavirüsün (Kovid-19) Çin'in Wuhan kentinde bulunan laboratuvardan çıktığına dair ileri sürülen istihbarat raporu açıkladı.

"Çin'in, yürüttükleri standartların altındaki laboratuvarlar ile dünyayı enfekte etme geçmişi var" diyen Pompeo, ABD istihbaratının yeni istihbaratına göre, Vuhan'daki laboratuvarda görevli araştırmacılara ait 2019 yılının sonbaharında Kovid-19 ile benzer semptomlarla hastalandıklarına dair delillerin olduğunu ileri sürdü.

ARAŞTIRMACILARLA ÇİN ORDUSU ARASINDA GİZLİ BAĞLANTI İDDİASI

Dünya Sağlık Örgütü'ne (DSÖ) çağrıda bulunan Pompeo, "Kovid-19'a neden olan virüsün yanlışlıkla Vuhan'daki bir laboratuvardan çıkmış olma olasılığı bütünüyle araştırılmalı" dedi. Pompeo açıklamasında, "Pekin bugün, bilim insanlarının dünyayı bu ölümcül virüs ve bir sonrakinden korumak için ihtiyaç duyduğu hayati bilgileri saklamaya devam ediyor. ABD istihbaratının yeni elde ettiği raporda Kovid'e neden olan virüse genetik olarak yüzde 96.2 benzer bir yarasa koronavirüsü ile çalıştıkları ve laboratuvarın Çin ordusuyla gizli bağlantıları olduğu bilgisi var" ifadelerine yer verdi.

Pompeo yeni istihbarat raporunu açıkladı, Vuhan'daki laboratuvarı işaret etti: Hayati bilgiler saklanıyorABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo

DSÖ HEYETİ VUHAN'DA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) uzmanlarından oluşan 10 kişilik ekip, koronavirüsün ilk kez görüldüğü Çin'in Vuhan kentine gitti. Uzmanlar, Çinli bilim insanlarıyla birlikte pandemiye neden olan koronavirüs SARS-CoV-2'nin kökenine ilişkin araştırmalarda bulunacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Sağlık Örgütü Mevlüt Çavuşoğlu Wuhan Haberler

500

Yorumlar (8)

tuhaf gerçekler:

HASTALIKDA ÇARESİ AŞIDA bence ÇİNİN elindedir bi tane hasta ölüm olayı yok ÇİNDE

0
1
yanıtYanıtla
CEM:

1950 den sonra çıkan virüslerde kimin parmağı var? Önce onu açıklasın

1
0
yanıtYanıtla
ABD Mİ?.....GÖZÜMÜZDE GÜBRE KADAR DEĞERİNİZ YOK:

ÇİN İLE İŞ TUTAN SİZLERSİNİZ. ORASI PARMAK SALLAYIP TEHDİT ETTİĞİN TÜRKİYE DEĞİL. SIKIYORSA GİT, YERİNDE SEN TESPİT ET, PATATES ÇUVALI. HADİ DENE. . .

1
0
yanıtYanıtla
AGAİN:

Bari İngilizcesini yazayımda bi ihtimal anlarlar. Bu virüs SARS denilen Grip virüsüne H1N1 denilen Domuz gribi eklenerek üretilmiş, adınada yılına göre Kovid19 denmiş. Bir sürü teori üretilebilinilir ancak en doğrusu ve bana göre teori olmayan, ÇİN denilen ülkenin USA yada bilinen ismi ile ABD Amerika birleşik Devletleri ile kendisine karşı birleşecek Dünya devletlerine kimyasal bir tehdit amaçlıdır. Aslında halada üretilip Dünya ya korku salmaya devam ediliyor. Bu işten çıkarı olanlar var, , , , , ,

0
0
yanıtYanıtla
Bahadir:

Herşey kurmaca hikaye. Milletin aklını aldılar borclandirdilar herkezi.. sabunla ölüp akip giden virüse ilaç bulunamıyor öylemi. Grip bu her grip olana korona diyorlar. Yeni dünya düzeni kurdular kuranlar da aşısını veriyor. Ölümler şaibeli hastanelerde. Artık kimseye güvenmiyoruz çin aşısına mecbur olana kadar asla hayır diyoruz. Allahın da bir hesabı vardır. Bu virus Allahın verdiği akıl ile insanlarca üretilen virus sonucda. Ekonomik olarak zor günler deliyor daha da zor o yüzden betona boş binaya daire ye parayı gömmeyin hazırlıklı olun herşeye...

0
0
yanıtYanıtla
AGAİN 2:

Bu ülkeler bünyesindeki İlaç sanayii şirketleri ve bu şirketlerin sahiplerinin etkisi nedeniyle-ki bunların kimler oldukları ortada, ses çıkaramıyolar. Geçmişten günümüze salgına neden olan bütün virüsler Mutsyona uğrayarak yada yaşam alanı daraltılarak vede bugün yapıldığı gibi ilaçları üretilerek sonlanmış, sonlandırılmıştır. Ancak bu Covid 19 öyule bir durum üretiyorki, güçlü olanlar gerçeği bildikleri halde seslerini çıkarmayıp bizim gibi ülkeleri sömürme amaçlı hareket ediyolar, , , , , , ,

0
0
yanıtYanıtla
AGAİN 3:

Şimdi aklı eveller yazacak bu aşıya millet para ödemiyor, devletler bedava yapıyor, ah be aklı evveller, devletin kasasından çıkan paralar nasıl toplanıyor, vergilerle, işte o vergilerle toplanan paraları kim veriyor herkes. Neyse bu üretilmiş SARS ve H1N1 karışımı Covid19 illa kendi aslına dönecek değişimler geçiriyor, SARS içindeki H1N1 virüsünü atıyor, H1N1 de SARS virüsünü kendi bünyesinden temizlemeye çalışıyor. Mutasyon diye bağırmaları bundan. Sözün özü bu bela Fillerin tepişmesi ile oluştu. . .

0
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Amerikan rüyası bitti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title