Haberler

Malatya'da dini nikahlı çift, boğazları kesilmiş halde ölü bulundu

Güncelleme:

Malatya'da, dini nikahlı Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz çifti, bıçakla boğazlarından kesilmiş halde evlerinde ölü bulundu. 7 yaşındaki çocuklarının çığlığıyla ortaya çıkan vahşette, çiftin, birbirlerini bıçakla öldürmüş olabileceği ileri sürüldü.

Yavuzselim Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarındaki bir binanın 4. katında birlikte yaşan dini nikahlı Hüseyin Ördek (46) ve Nergis Beyaz'ın (32) 7 yaşındaki çocuklarının bağırma sesleri üzerine gelen komşular, çifti boğazları kesilmiş halde kanlar içerisinde yatarken buldu. Komşular, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILAN ÇİFT KURTARILAMADI

Olay yerinde kalbi duran çift, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan çift, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRDÜLER İDDİASI

Olay yerine gelen polis ekiplerince olayda kullanıldığı düşünülen bıçak bulunurken, çiftin kavga ederek birbirlerini bıçakla öldürdüğü iddia edildi. Olay sonrası 7 yaşındaki çocuk ise Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) koruma altına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adli Tıp Kurumu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (39)

Ref:

İ bunlar hep maddi imkansızlıklardan e tabi elinde parası olan yandaş olan benim fikrime katılmayabilir ama aile içi şiddet kavga gürültü genelde maddiyat susuzluktan oluyor

16
16
yanıtYanıtla
yeter artik:

inanın tek sıkıntı maddiyat kimse demesin şuydu buydu para olmayınca hayat belli bir yerden sonra cehennen oluveriyor maalesef

yanıt8
yanıt4
Topuz:

Geskalansky sende öyle yap haydi git kes ananı babanı madem öyle..haklısın..ne duruyon la

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

Dünya nın sonu geldi bence Ahir zaman bugün işte

15
1
yanıtYanıtla
AFAROZ:

BU OLAYIN EN AYDINLATICISI OLACAK KİŞİ ÇOCUKTUR. VE SONRA DELİLLER. BİRBİRLERİNİN BOĞAZLARINI NASIL KESEBİLİYORLAR. ÜSTELİK HABERE GÖRE TEK BİR BIÇAK VAR. BELKİ ADAM KADINI ÖLDÜRÜP SONRA BOĞAZINI KESEREK İNTİHAR ETMİŞTİR. ADLİ TIP İNCELEMESİNDE BOĞAZIN KESİLME ŞEKLİNE GÖRE VE BIÇAKTAKİ DNA YA GÖRE SONUÇ ÇIKAR ORTAYA. AMA BENİM FİKRİM İŞİN İÇİNDE EN AZ BİR KİŞİ DAHA VARDIR. VE O KİŞİ BUNLARI ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR. BELKİ DE EVDEKİ TEK BIÇAK ONLARI ÖLDÜRENE KARŞI SAVUNMAK AMACIYLA KULLANILMIŞ OLABİLİR.

13
0
yanıtYanıtla
İstanbullu volkan:

Bunları yapan çocuğu da öldürür.

yanıt2
yanıt0
AFAROZ:

O KARGAŞA ANINDA KÜÇÜK BİR ÇOCUK NE YAPAR?KAÇIP SAKLANIR. . BU DURUMDA PLANSIZ ANLIK OLMUŞTUR Kİ PANİKLEYİP KAÇMIŞTIR ÇOCUĞU ÖLDÜRMEK AKILLARINA GELMEMİŞTİR. SENİN BU DEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK BABA YAPMIŞ OLSAYDI ÇOCUĞUNU DA ÖLDÜRÜR SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRÜRDÜ. GERÇEK ADLİ TIP RAPORUNA VE OLAY YERİ İNCELEME SONUCUNA GÖRE ÇIKACAKTIR.

yanıt3
yanıt0
SEKOCAN:

İNSANOĞLU NE OLUYOR SİZE BİRAZ KENDİNİZE GELİN YAZIK GÜNAH AİLE İÇİ ŞİDDETLERİNİZE BİRAZ SABIRLI OLUN TAMAM KAVGA GÜRÜLTÜ HUZURSUZLUK OLUR FAKAT İŞİN BOYUTU BURALARA KADAR GELMEMELİ ALLAH SABIR VERSİN HERKESE O ÇOCUĞA YAZIK GÜNAH DEĞİLMİ PİSİKOLOJİ NE OLCAK ŞİMDİ BİRİNİZ ATEŞ OLURKEN BİRİNİZ BARUT OLMAYIN BENDE ÖYLE BİR DURUMDA ÇIKIYORUM DIŞARI DÖNÜP DOLAŞIP GELİYORUM 2 REKAT NAMAZ KILIP YATIYORUM NORMALE DÖNÜYORUM ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.

10
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Ölecek kadar yaralanan birisi ötekini nasıl öldürebilir ?

10
0
yanıtYanıtla
Tarihçi:

Bu neye benzer bilir misiniz Rahmetli sultan Abdülaziz han Hz vefatına şöyle bir yazmışlar iki bileğini keser intihar etmiştir diye Bir bileğini kesebilir. Ya diğerini nasıl kessin bu işte bir iş var bence

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title