Haberler

Fraport TAV Antalyaspor - Trabzonspor maçının ardından

Güncelleme:

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Antalya'da oynanan maçta Fraport TAV Antalyaspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Antalya'da oynanan maçta Fraport TAV Antalyaspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 27'ye yükseltirken, Antalyaspor'un puanı ise 25 oldu.

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maçtan sonra yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü maçından sonra yaptığı açıklamayı hatırlatarak, "Bu maçtan sonra yollarımızı yukarıya doğru çevirmeliyiz demiştim. O günden bu yana 15 puanlık katkı ile hedefimize daha azimle yaklaşmak istediğimiz yere yaklaşmaya devam ediyoruz. Daha pozitif ve planlı oyunlar oynayacağız. Geçen sezon ve bu sezonun başında oldukça problemler yaşadık. Covid-19 ve sakatlıkların eksiklerini hissettiğimiz oyunlar oynadık. Oyuncularımız her geçen gün takım oyununda daha iyiler. Genç oyuncularımı takıma kazandırmakta oldukça iyiyiz" dedi.

Futbolcularının bugünkü oyun planına sadık, disiplinine ise bağlı kaldığını sözlerine ekleyen Ersun Yanal, "Bu mutluluk verici. Antalyaspor, 7 sakat futbolcunun takıma katılması ve genç oyuncular ile birlikte ikinci yarıda üst sıralara tırmanan bir takım olacaktır. Oynayan ve oynamayan oyuncuların maç kazanma arzusu ve istek beni mutlu ediyor" diye konuştu.

AVCI: BAZEN AĞIR, BAZEN HIZLI OYNADIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise rakipleri Antalyaspor'un burada oynadığı Hatayspor maçından sonra oyun formasyonunda bir değişiklik yaptığına dikkati çekerek, "Daha geniş alanda oynayan bir takımdan, tamamen savunma yapan bir kimliğe büründü ve bunun da karşılığını almaya başladı" dedi.

Antalyaspor'un muhtemel oyun planına, hafta başından itibaren oyuncu grubuyla beraber çalıştıklarını sözlerine ekleyen Abdullah Avcı, "Oyunda kaçırdığımız penaltıya kadar tamamen istediğimiz gibi sabırla topa sahip olup, kaybettiğimiz yerde yaptığımız baskılar, özellikle 5'li, 6'lı savunmaya karşı rakip arkası koşular ve kenar varyasyonlar son derece önemliydi. Kaybettiğimiz bir topta yaptığımız baskı ile penaltıyı yakaladık. Penaltıyı değerlendirebilsek, oyun başka bir senaryoya gidecek" diye konuştu.

Rakibin penaltıyı kurtarması ve 10 kişi kalmasının dirençlerini yukarı çektiğine işaret eden Avcı, şöyle dedi:  "Bu direnç bizim zaman zaman oyun disiplininden kopmamızı sağladı. Bireysel performansları ortaya çıkarma durumu oluşturdu. Böyle durumlarda merkezi değil, kenarları zorlamak gerekiyor. Biz de zaman zaman bunu yaptık. İkinci yarıda oyunu daha erken cebimize almamız gereken bir durumda, oyunu çok sıkıştırdık. Bazen pozisyona girdik, bazen bunları değerlendiremedik. Bazen ağır, bazen de hızlı oynadık. Oyunun başında belki kazanacaktık, sonra kaybederken son saniyede tekrar beraberliği yakaladık. Reaksiyon, mücadele isteğini biraz daha planlı ve organizasyonlu bir şekilde yapmamız gerekiyor. Bunun için de rekabeti, oyuncu kalitesini artırmamız lazım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Antalyaspor Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title