Haberler

Son Dakika! Çanakkale, İzmir ve Erzincan'dan sonra Elazığ'da da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Güncelleme:

Son dakika! Bugün İzmir, Çanakkale ve Erzincan'da art arda depremler meydana geldi. Son olarak Elazığ merkezde saat 12:24'te AFAD verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı. Vatandaşlar meydana gelen depremlerden sonra tedirginlik yaşadı.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, İzmir'in Çeşme açıklarında saat 11.00'de 3,8, Çanakkale'nin Gülpınar açıklarında saat 11.07'de 3,1 ve Erzincan Kemah'ta saat 11.11'de 3,1 büyüklüğünde 3 deprem meydana geldi. Yaşanan bu depremler kent sakinlerinde tedirginlik yaratırken, 3 ilimizde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

ELAZIĞ MERKEZDE 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Son olarak AFAD verilerine göre Elazığ merkezde saat 12:24'te 4,1 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı. Paylaşılan verilere göre, deprem derinliği 17,14 kilometre olarak kayıtlara geçti.

Son Dakika! Türkiye beşik gibi sallanıyor! Elazığ merkezde 4,1 büyüklüğünde deprem

KANDİLLİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 3,9 OLARAK GEÇTİ

Kandilli Rasathanesi Elazığ depreminin büyüklüğünü 3,9 olarak kayıtlara geçerken, merkez üssünün de Kavallı olduğunu bildirdi. Öte yandan depremin ardından 2,1 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı da yaşandı.

ART ARDA GELEN DEPREMLER TEDİRGİNLİK YARATTI

Alınan ilk bilgilere göre bölgede herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. Öte yandan Türkiye'nin farklı noktalarında meydana gelen depremler vatandaşlarda tedirginliğe yol açtı.

"OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR"

Elazığ Valisi kentte meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Vali Erkaya Yırık, "Saat 12.24' te, Elazığ Merkezli olarak, 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun ! Allah ülkemizi ve milletimizi korusun..." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika! Türkiye beşik gibi sallanıyor! Elazığ merkezde 4,1 büyüklüğünde deprem

"ENDİŞE YOK, GEÇMİŞ OLSUN"

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür depremin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Arkadaşlar, Elazığ-Sivrice/Kavallı'da küçük bir deprem oldu (3,7). Bu bölgede yakın bir geçmişte Kavaktepe ve Kalaba yörelerinde de küçük depremler olmuştu. Bütün bunlar Ocak 2020 büyük depreminin sonuçları (artçıları), endişe yok, geçmiş olsun, sevgiler (ryesim)" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika! Türkiye beşik gibi sallanıyor! 3 ilimizden sonra Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çanakkale Elazığ İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

bişşi olmaz:

biz her gün ölüyoruz

9
5
yanıtYanıtla
hakkı dayı:

Demekki neymiş suç 2020''de değilmiş kimdeymiş Alemlerin Rabbini unutan kullardaymış oysa Allah intikam alanların en hayırlısıdır siz pislik dolu edepsizlik dolu hayatları yaşamaya devam edin Allah gereğini yapar.

12
0
yanıtYanıtla
Büşra:

İlahi intikam kapıya dayandı. Allah intikam alan bir ilahtır.

8
1
yanıtYanıtla
Canım:

Saçmalıyon büşramısın nesin Cenab-ı Allah’tan gelen bir takdirde intikam deme

yanıt2
yanıt1
CANIM''A CVP:

Büşra hanım yazdıklarını anlayamamışsın kaldıki hanımefendinin yazdıkları kendi sözleri değildir Allah intakam alanların en hayırlısıdır Allah neden kullarından intikam alır kul azarsa Allah gereğini yapar sende bu dünyada yaşadığına göre biraz din iman varsa insanoğlunun ne kadar azdığını kendini Yaradanı dahi unuttuğunu hatta İnkar edecek hayatlar yaşadıklarını görürsün Alemlerin Rabbi olan Allah''da bu kainatın bir sahibi olduğunu hatırlatır.

yanıt6
yanıt0
Gül:

Allah korusun!!!

7
2
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Zenginler Devlete yüksek vergi vermeli Devlet de fakirlere bedava Elektrik Gas ve hata yiyecek vermeli .

9
0
yanıtYanıtla
Cemil:

Bunlar olabilecek şeyler.

4
4
yanıtYanıtla
sdf:

zengine birşey olmaz olan garibana ollur sogukta öleceğime depremde öleyim deriz gireriz iceri neyapalım icerdede doğalgaz parası bizi öldürüyor oda ayrı

3
2
yanıtYanıtla
Tt:

Normal abartmayın

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title