Haberler

Beşiktaş'ın istediği Mandzukic, Milan'la 1.5 yıllık anlaşma sağladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Mario Mandzukic, Milan'a transfer oluyor. Hırvat oyuncu, İtalyan ekibi ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamak için anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın, "İstiyorum" dediği Mario Mandzukic, Milan ile anlaşmaya vardı.

Nicolo Schira'nın haberine göre; Hırvat yıldız 6 aylık bir anlaşma yaparken sezon sonuna kadar 1.5 milyon euro kazanacak ve bonuslar alacak.

48 SAAT İÇİNDE İMZAYI ATACAK

AC Milan için kendisine gelen birçok teklifi reddeden Mandzukic'in sağlık kontrollerinin ardından 48 saat içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi

Beşiktaş'ın yarım sezon + 1 sezon opsiyonlu, 1 milyon euro garanti, 500 bin euro bonuslu sözleşme teklifi olduğu iddia edilmişti.

Rizespor'u 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, "Evet, Mandzukic ile ilgileniyoruz, şartlar bize uygun olursa olabilir bu transfer." sözlerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Mandzukic Sergen Yalçın Beşiktaş Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (5)

Emirhan teymurlenk:

Hahahahahh ulan neyle alıcaksınız paranız mı var fener iki maç kaybedince kendinizi gerçek lider mi sandınız yavaş yavaş söndüreceğiz bjk balonunu az kaldı :))

2
5
yanıtYanıtla
Fb:

Gs de irfancan visca mohammet onyekuru diyor para olsa sezon basında alirdi zaten boş laflar bunlar

yanıt1
yanıt0
yorumcu:

besiktasın buna ihtiyacı yok elinde larin abubakar gibi adamları var getiripte nazını mı cekecek

2
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Bunun bjk de ne işi var vermeyin paraları böyle adaamlara

1
0
yanıtYanıtla
Topuz:

Ronadinyo Kartalda...5 yıl sonra gelir..gelseydi iyi olurdu...basinin abartmasi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title